Stella: Øvestævne

Søndag den 6. april 2014

Åbent for alle - rabat til medlemmer

Stella invitere til øvestævne d. 06.04.2014 .

Kom og få formen pudset af inden stævne sæsonen for alvor begynder. Vi har fået Janni Rønnov Bach, som er både aktiv konkurrence rytter og dommer hos DI, til at komme og hjælpe os lidt på vej.

Så går du enten og tænker på om du skal prøve kræfter med stævner og gerne lige vil snuse let til det inden du kaster dig ud i det for alvor, eller har du behov for et par fif til dine programmer til kommende stævne sæson, så er det her øvestævne lige noget for dig.

Hver deltager rider 1 gangartsprogram, Janni udfylder en dommerseddel med karakterer og bemærkninger, som rytteren og Janni gennemgår sammen lige efter programridningen. Janni kommer med råd om ændringer til programmet, ændring til den måde programmet rides på, evt. ændring af rækkefølge, tempo, overgange, kommer med bemærkninger til gangarterne, trav-,pasagtig, firetaktet m.m. men kommer ikke med egentlig ride undervisning. Efter gennemgang af dommersedlen, så kan rytteren ride programmet igen og derefter tager rytter og Janni igen en kort snak om hvordan ændringen evt. blev og havde indvirkning på karaktererne.

Hver rytter har ca 20 min til rådighed.

Pris for medlemmer 200 kr. plus sporti gebyr. Pris for ikke medlemmer 250 kr.plus sporti gebyr.

Frokost 25 kr, dette skal forudbestilles ved tilmelding. Der vil være mulighed for at købe øl, sodavand, kage og kaffe i løbet af dagen.

4 års heste må gerne deltage.

Der kan lejes boks for 100 kr. Der skal muges efter egen hest.

Kontakt for mere information Sara Søvsø. mail pophest@icloud.com eller på Tlf 27584033

Tilmeldingen åbner d. 26.2 kl 18 sidste frist for tilmelding d. 17.03.2014.
Maks deltager antal 20.

Arrangørens kontaktinfo

Stella klubbenSe arrangørklubben på SPORTI

Stella

Mødested/startsted

Bolderslev Rideklub
Ringvej 1a
6392 Bolderslev
Danmark Vis på kort Navigér hertil