Nökkvi: Longeringskursus

Lørdag den 29. marts 2014

Kun for medlemmer af Nökkvi

Dorothee Schlesinger afholder kursus i longering.

Tid: 29. marts 8.30
Sted: Ulvedalsvej 56, 8620 Kjellerup

Longering kan både bruges i forbindelse med tilridning af den unge hest, men det er også et godt supplement og en mulighed for variation i træningen af den mere erfarne hest. Longering kan hjælpe med at gøre hesten mere smidig og hjælpe med balance, takt og form.

Dorothee er uddannet IPZV ridelærer C og FEIF rideinstruktør B (level 2) fra Tyskland, men hun taler godt dansk. Dorothee går meget op i korrekt grunduddannelse af hesten, og hun bruger longering i hendes træning både til de unge og til de mere erfarne heste.

Dagen vil starte med ca. 30 minutters individuel undervisning. I frokostpausen vil der være teori og om eftermiddagen undervises der ca. 15 – 20 minutter igen. Der er kun én hest på banen af gangen. Det er en fordel, at hesten kan longeres inden den kommer, men det er absolut ikke et krav.

Folde kan sættes op ved Connie Pallesen, der bor lige før ridehallen på Ulvedalsvej 54. Husk at medbringe hegn til fold.

Der er trailerparkering bag ved ridehuset. I kommer derhen ved at køre over skolens gårdplads langs ridehuset.

Skolen har et ønske om at heste ikke opholder sig på gårdpladsen, I må dog gerne trække dem henover den for at komme op til foldene.

Pris 410,- kr. pr. deltager, men så er der også sørget for kaffe m. brød samt frokost

Kurset gennemføres ved 6 – 8 deltagere

Arrangørens kontaktinfo

Nökkvi



Se arrangørklubben på SPORTI

Nökkvi

Mødested/startsted

Ulvedalsvej 56
8620 Kjellerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil