Dyrdilmyri: Kursus i Gædingakeppni

5. - 6. april 2014

Tilmelding er åben for alle.
Pris for deltagere med hest er kr. 550,00.
Pris for deltagere uden hest er kr. 100,00.

Amalie Møller-San Pedro kommer og underviser i Gædingakeppni som sport og historien bag. Har du haft lyst til at ride Gædingakeppni? Er du usikker på reglerne? Mangler du de sidste fif til dit program? Eller Tror du Gædingakeppni kun handler om at ride stærkt? Så kom og bliv klogere og få en spændende weekend med både teori og praksis.

Amalie har mange års erfaring som eliterytter indenfor både sport og Gædingakeppni. Hun blev i 2013 udannet som Gædingakeppni dommer, herudover har hun vundet flere mesterskaber i Gædingakeppni heriblandt titlen som Nordisk Mester i Ungdomsflok. Hun har i mange år undervist ryttere på alle niveauer. Efter afsluttet studentereksamen har hun arbejdet som professionel rytter ved Søren Madsen i Jylland. Hun har altså erfaring indenfor både Gædingakeppni, undervisning og stævnevejledning.

Lørdagen bliver teoridag uden hest på Fogedgaarden. Amalie vil fra kl. 11.00 fortæller om historien bag Gædingakeppni om de forskellige klasser og om reglerne som de er i dag. Her bliver rig mulighed for at stille alle spørgsmål og få afklaring på hvad Gædingakeppni egentlig går ud på.

Om søndagen vil alle møde op på Nørregård hvor højest 12 af deltagerne har hest med. Alle deltagere vil stå på midten af ovalbanen og overvære undervisningen så vidt muligt. Her vil Amalie først se ekvipagernes planlagte program en af gangen, programmet vil herefter blive kommenteret fra en dommers synsvinkel og alle er velkommen til at stille spørgsmål og deltage i gennemgangen på baggrund af lørdagens teori. Herefter vil det optimerede program blive vist igen.

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben Dyrdilmyri



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Fogedgården
Vejbyvej 4
3220 Tisvildeleje
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Husk at om søndagen er det på Nørregård.