Jysk Mesterskab i Gæðingakeppni

26. - 27. april 2014

Det er med stor glæde, at Hekla i samarbejde med Hoygarðs Hestar inviterer til Jysk Mesterskab i Gæðingakeppni. Stævnet er for alle, men er ligeledes kvalifikationsstævne til DM i Gæðingakeppni i Herning d. 10. -13. juli 2014.

Stævnet afholdes på Vestervangsvej 1, Horne, 9850 Hirtshals den 26.-27. april og starter kl. 9:00. Indcheckning fredag mellem 17 og 21 og igen fra lørdag kl. 7.30. Man skal, som ekvipage, have tjekket ind senest en time før den første klasse, man skal ride, begynder. Der vil blive afholdt ryttermøde lørdag kl. 8:30.

Der udbydes følgende discipliner:

  • A-flok (5-gængere)
  • B-flok (4-gængere)
  • Ungdomsflok (18 år til og med 21 år)
  • Teenageflok (14 år til og med 17 år)
  • Børneflok (til og med 13 år)

Der er plads til 100 ekvipager. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen. Der rides på godkendt 300 m bane med passpor. Der kræves a-rytterlicens til samtlige klasser. Se mere på: www.islandshest.dk > Sport > Rytterlicens. Læs mere om stævneformen på http://www.feif.org/Gæðingakeppni/FEIFLHGæðingakeppniCommittee/tabid/369/Default.aspx

Tilmeldingen til stævnet sker via SPORTI tidligst fra den 10. marts 2014 kl. 18:00. Husk at have udfyldt din profil inden og hav dankortet klar. Ingen tilmelding uden betaling online. Et mindre gebyr må påregnes. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når klasserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 11. april 2014. Startgebyr mm. refunderes ikke ved framelding. Men det er tilladt at sælge pladsen til anden side.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises stævnepas eller hestepas med opdaterede medicinsider og gyldigt vaccinationskort, heste med min. 2 basisvaccinationer kan starte. Tro- og loveerklæring skal afleveres.

Tidsplan kan ses på www.nihekla.dk senest d. 22. april og foreløbige startlisterne vil være tilgængelige på stævnepladsen fra kl. 7 lørdag morgen.

Priser:

  • Startgebyr kr. 550,- per ekvipage
  • Boks inkl. 1 pakke spåner kr. 750,-. Husk at rydde boksen efter din hest, ellers koster det kr. 500,-.
  • Fold (der skal til alle folde være tilsluttet strøm, medbring selv hegn og strøm) 150,-

For overnatning i området, henvises til Hotel Strandlyst og Tornby Strand Camping.

Kvalifikationskrav til DM-Gæðingakeppni:
De 7 bedst placerede fra hver klasse, og fra hver landsdel, er kvalificeret til at deltage i DM. Derudover vil alle, der opnår højere karakterer end den laveste nr. 5 af alle landsdels-deltagerne også være kvalificeret. Dette betyder, at det endelige kvalifikationskrav først kendes efter, at det sidste af de tre stævner er afholdt. Det endelige kvalifikationskrav for hver klasse annonceres i TÖLT og på DI's hjemmeside sammen med indbydelsen til DM i Gæðingakeppni, der bliver afholdt d. 10. -13. juli på banerne i Herning sammen med DM-Sport.

Vi er også på Facebook : www.facebook.com/groups/gaedingakeppni/

Arrangørens kontaktinfo

Nordjyskislænderforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hoygarðs Hestar
Vestervangsvej 1, Horne
9850 Hirtshals
Danmark Vis på kort Navigér hertil