Snegla: Gæðingakeppni kursus med Amalie

Lørdag den 12. april 2014

Gæðingakeppni kursus med Amalie Møller-San Pedro

Den 12/4-2014 kommer dommer Amalie Møller-San Pedro og underviser i Gædingakeppni som sport og historien bag.

Har du haft lyst til at ride Gædingakeppni? Er du usikker på reglerne? Mangler du de sidste fif til dit program? Tror du Gædingakeppni kun handler om at ride stærkt? Så kom og bliv klogere til denne spændende dag med både teori og praksis.

Amalie har mange års erfaring som eliterytter indenfor både sport og Gædingakeppni. Hun blev i 2013 udannet som Gædingakeppni dommer, herudover har hun vundet flere mesterskaber i Gædingakeppni heriblandt titlen som Nordisk Mester i Ungdomsflok. Hun har i mange år undervist ryttere på alle niveauer. Efter afsluttende studentereksamen har hun arbejdet som professionel rytter ved Søren Madsen i Jylland. Hun har derfor stor erfaring indenfor Gædingakeppni, undervisning og stævnevejledning.

Formiddagen bliver teori uden hest. Amalie vil fra klokken 09:00 fortælle om historien bag Gædingakeppni og om reglerne som de er i dag. Her bliver rig mulighed for at stille alle spørgsmål og få afklaring på hvad Gædingakeppni egentlig går ud på og der vil blive vist noget video. Om eftermiddagen vil deltagerne som ønsker, have hest med. Alle deltagere vil stå på midten af ovalbanen og overvære undervisningen så vidt muligt. Her vil Amalie først se ekvipagernes planlagte program en af gangen, hvorefter der vil blive snakket om programmet på baggrund af lørdagens teori, og Amalie vil give vejledning til forbedring af programmet – herefter vil programmet blive vist en gang til.

Der er altså begrænset antal deltagere med hest men ubegrænset deltagelse uden hest :-)

Prisen er 80,- for alle der deltager uden hest og 300,- for dem der deltager med hest.

Vi håber at mange Snegla folk vil bakke op om arrangementet, sådan vi alle kan blive lidt klogere på denne ”nye”, spændende og anderledes konkurrenceform sammen :-)

Mange hilsner
Kursusudvalget

Arrangørens kontaktinfo

Køre- og rideklubben Snegla



Se arrangørklubben på SPORTI

Snegla

Mødested/startsted

Snegla, Nr. Tolstrup
Flodgårdvej 6
7500 Holstebro
Danmark Vis på kort Navigér hertil