Melnir: Terrænspringsundervisning

Lørdag den 5. april 2014

Vi har fået en unik aftale med Anne-Dorthe fra military-stedet Skaarup Overgaard ved Skanderborg. Skaarup Overgaard er et meget anerkendt sted, bla. har de afholdt DM i military flere gange og vinder af DM i Alrid Christina Winfeldt Dam, har fået undervisning af Anne-Dorthe. Læs mere om stedet her: www.skaarupovergaard.dk

Undervisningen foregår ved Anne-Dorthe Albertsen på deres naturspring i engen. Anne-Dorthe underviser ryttere på alle nivauer, så her er der mulighed for både at få hjælp til ”det første spring” og til at komme videre, for dem der allerede har prøvet en del.

Første hold kl. 12.30
Andet Hold kl. 14.30
Tredje Hold kl. 16.30

Der er plads til 12 deltagere, fordelt på 3 hold á 4 personer. Der skal være minimum 3 pers på et hold for at holdet gennemføres. Sammenlægning af hold kan derfor ske. Der vil blive givet besked om dette i god tid før dagen.

Sidste tilmeldingsdato er 26.03.14.
Tilmelding er bindende og der gives ikke penge tilbage ved framelding, undtagen ved fremvisning af læge- eller dyrlægeerklæring. Skulle man blive forhindret kan man sælge sin plads til anden side. Tidspunktet du har købt kan ikke ændres, med mindre der er en der vil bytte tid, heller ikke ved salg af plads.

Pris:
Mélnir-medlemmer: 225 kr. + sporti-gebyr
Alle andre: 325 kr. + sporti-gebyr

Man ankommer selv og sørger for at have hest klar til den bestilte tid. Der vil ikke være mulighed for opstaldning/boks/fold. Som altid sørger man for at rydde op efter sig selv, før man forlader pladsen.

Skulle det ske at arrangementet ikke kan gennemføres, vil deltagergebyret blive betalt tilbage, dog ikke Sporti-gebyr.

Mødested/startsted

Skårup Overgård
Ellelausvej 1
8660 Kolind
Danmark Vis på kort Navigér hertil