Hekla: Informationsaften om gæðingakeppni

Mandag den 31. marts 2014

Informationsaften om Gæðingakeppni

Arrangementet er åbent for alle.

I anledning af at Hekla står bag det Jyske mesterskab i Gæðingakeppni, vil vi vil gerne invitere alle interesserede til en informationsaften med omdrejningspunkt om denne anderledes og sjove konkurrenceform, så alle kan blive klædt godt på til det forstående mesterskab. Vi har allieret os med den internationale Gæðingakeppni dommer Bent Rune Skulevold, som vil komme og holde et oplæg og informere om denne konkurrenceform. Bent Rune har blandt andet dømt Landsmót flere gange og har mange års erfaring med at dømme Gæðingakeppni.

Arrangementet vil finde sted mandag d. 31 marts fra kl 18-21.30 og vil foregå i kantinen på Agri College Aalborg, Struervej 70, 9220 Aalborg Ø.

Bent Rune vil ligeledes informere om rytteruddannelser indenfor GaitAcademy, som han har stiftet sammen med Stian Pedersen, som blandt andet arrangerer kurser indenfor Gæðingakeppni.

Aftenen koster 50 kr. og der vil blive serveret kaffe og the. Der er plads til 50 deltagere.

Vi håber på, at se rigtig mange af jer til en spændende og lærerig aften, hvor der vil være mulighed for at få svar på de spørgsmål i eventuelt måtte sidde med.

Deltagergebyret vil ikke blive tilbagebetalt med mindre, det er Hekla, der aflyser. Gebyr til Sporti samt PBS tilbagebetales ikke.

Mvh Heklas Gæðingakeppniudvalg

Mødested/startsted

Agri College Aalborg, Kantinen
Struervej 70
9220 Aalborg Øst
Danmark Vis på kort Navigér hertil