Landi-Askja: Ridestafettur fra Viborg til Herning

27. juli - 2. august 2014

Invitation til ridestafettur fra Viborg til Herning søndag d. 27. juli til lørdag d. 2. august.

Lokalklubben Landi-Askja inviterer i samarbejde med Nordisk Mesterskab i Herning til et fantastisk arrangement med islandske heste, ryttere i middelalderdragter og dejlige sommerdage i selskab med hestene.

Hele turen varer 7 dage, men man behøver ikke at ride med på hele turen. Man kan ride med det antal dage, man har lyst til.

Start søndag d. 27. juli. Parkering med biler og trailere ved Asmildkloster Landbrugsskole. Herfra rides der til Viborg domkirke kl. 12.00 . Alle er iført middelalderdragter eller sort tøj. Kl. 13.00 er vi ved Domkirken, her en kort pilgrimsgudstjeneste og middelalderstemning med boder m.v. Ca. kl. 14.00 rides der rundt i Viborgs indre gader, hvorpå turen går til Hald Hovedgård. Ruten er ca. 15 km. lang og meget af ruten er på små asfaltveje og i Viborg bymidte. Det er kun søndag der er middelalderevent.

Her holder vi en middelalder-event og overnatter i Herberget. Der er også mulighed for at deltage i Viborg og Hald uden overnatning

  • D. 28. juli går turen fra Hald til Kompedal. Ruten er ca. 32 km. lang og heraf er ca. 4 km. på små asfaltveje.
  • D. 29. juli går turen fra Kompedal til Elling. Ruten er ca. 18 km. lang og heraf er ca. 3 km. på små asfaltveje.
  • D. 30. juli går turen fra Elling til Nørhoved. Ruten er ca. 30 km. lang og heraf er ca. 4 km. på små asfaltveje.
  • D. 31. juli går turen fra Nørhoved til Harrild Hede Naturcenter. Ruten er ca. 22 km. lang og heraf er ca. 3 km. på små asfaltveje.
  • D. 1. august går turen fra Harild Hede Naturcenter til Herning. Ruten er ca. 30 km. lang og heraf er ca. 10 km. på små asfaltveje og i Herning bymidte.

Vel ankommet til Herning sidst på eftermiddagen rider vi en tur gennem byen ad hovedgaden og om lørdagen ind på NM banerne. I Herning overnatter vi og hestene tæt på Messecenteret.

Tilmelding og pris.
Du tilmelder dig her på Sporti. Du kan deltage i hele turen eller dele af den alt efter hvad du har mulighed for. Pris pr ridedag kr. 350,-. Lørdag kr. 200,-. Det dækker forplejning og overnatning til dig og din hest.

Når vi har alle tilmeldinger, får du info om hvad du skal medbringe osv. Infoaften tirsdag d. 3. juni kl.18.00 i Hærvejscenteret i Kollemorten.

Din hest skal være i rimelig god form, den skal være nyskoet eller gå med boots. Din bagage bliver kørt i følgebiler. Du får en T-shirt ved turens start.

Hesten skal være vaccineret efter gældende regler. Ses på DIs hjemmeside.

Vi håber, at rigtig mange har lyst at være med på en fantastisk ridetur ned gennem Jylland. Max antal er 50 ryttere.

Venlig hilsen
www.landiaskja.dk

Arrangørens kontaktinfo

Landi-AskjaSe arrangørklubben på SPORTI

Landi-Askja

Mødested/startsted

Asmildkloster Landbrugsskole
Asmildklostervej 1
8800 Viborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil