Dyrdilmyri: Stævneklar

7. - 9. april 2014

Stævneklar – Find den ekstra 0,5 karakter.

Stævne sæsonen nærmer sig, og samtidig er der kommet nye guidelines til dommerne for bedømmelse af sportsklasserne, så derfor har vi arrangeret et kursus over tre dage med FEIF dommer Kristinn Bjarni Thorvaldsson.

Kurset foregår fra kl 15-18 den 7., 8. og 9. april på Nørregårds ovalbane. Der er i alt 18 pladser på kurset, der fordeles med 6 ryttere per dag.

Kristinn har bl.a. dømt St. Bededag, ISI Cup, og var dommer ved de seneste Nordiske Mesterskaber, Islandsmót og Landsmót. Kristinn har været dommer siden 2001 og FEIF-dommer siden 2009.

Kristinn har stor erfaring med tilridning og træning af heste. Han har arbejdet på kendte steder som Fellskot, Torfastadir, MIdsitja, Midey, Hrafnsholt og så videre. Senest har han arbejdet hos Agnar og Anne Stine på Stald Gavnholdt.

Kurset vil blive afviklet med 1 rytter ad gangen på Nørregårds bane. Hver rytter rider 30 minutter, og får under ridtet kommentarer, bedømmelser og der gives fif samt råd til optimering/forbedring, der kan få det bedste frem i hesten, så du kan få den optimale bedømmelse af din præstation, ved de kommende stævner.

Dyrdilmyri yder et tilskud på 200,- per J/U rytter der er medlemmer af Dyrdilmyri.

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben Dyrdilmyri



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Fogedgården
Vejbyvej 4
3220 Tisvildeleje
Danmark Vis på kort Navigér hertil