Fjørdur: Sommerlejr

27. - 29. juni 2014

Sommerlejren 27. til 29. juni 2014

Vi vil hermed invitere Fjörðurs medlemmer til den årlige sommerlejr. Den bliver afholdt på Brokholm Naturcenter i uge 26; Fra fredag den 27/6 til søndag den 29/6. Der er mulighed for at komme fredag eftermiddag/ aften. Havbjerg og Eskjær skovene bliver vores rideterræn.

Aktiviteter:
Der bliver familie/junioraktiviteter i løbet af sommerlejren. Med hovedingredienser som hygge, samvær, rideture (mange), god mad og godt vejr. Kan vi forlange mere? I løbet af lejren vil der være forskellige aktiviteter både med og uden hest:

  • Ryttergymnastik 
  • Sækkeløb 
  • Bage hestegodbidder 
  • Snobrød 
  • Og en lille overraskelse for alle i løbet af lørdagen

Venner og familie er velkomne lørdag

Madlavning, oprydning, opvask og rengøring vil blive inddelt i hold.

Fortæring:
Man medbringer selv en ret til fællesspisning fredag aften. Herefter er alle måltider inkluderet. Lørdag aften vil der være helstegt pattegris m/tilbehør. Medbring selv drikkevarer. Har man lyst til at bage en kage, modtages den/de med kyshånd.

Overnatning:
Der er plads til 30 overnattende gæster på Naturcentret. Så først til mølle..... Det er muligt at overnatte i shelter. Overnatning i telt og campingvogn på centrets grund er ikke muligt af forsikringsmæssige årsager.

Vi håber på godt humør og godt vejr!
Venlig hilsen Sommerlejrudvalget.

Pris:
Voksen: 500,-
Junior (til og med 18): 250,-
Gæst lørdag aften til middag: Voksen: 55,- Barn: 30,-

Tilmelding:
Sidste frist er torsdag den 22/5. Tilmelding er bindende. Dog kan man få sine penge retur ved framelding indtil den 23/5, hvis der kommer store forhindringer i vejen. Bliver man herefter forhindret, må man selv afhænde til anden side. Oplys om hvem, der kommer i stedet.

Mødested/startsted

Naturcenter Brokholm
Vejsmarksvej 15
7870 Roslev
Danmark Vis på kort Navigér hertil