Toppur: Rold Skov-tur

Lørdag den 10. maj 2014

Kun for medlemmer af Toppur

Vi starter med at indtage vores medbragte morgenbrød, kaffe mm., samtidig med at Klaus informerer om turen, om hvordan vi rider i flok og i naturen. Såvel Christina som Steen vil som medansvarlige for Vesterhavsturen deltage.

Vi rider fra P-pladsen på Astrupvej ca. kl. 10.00. Selve turen er tilrettelagt og ledes af Klaus Kilt, der har tilrettelagt en smuk tur i et område, hvor kun få toppurister normalt kommer. Vi rider gennem den statsejede del af Rold Skov og kommer bl.a. forbi skovens største sø Store Økssø, hvor der bliver lejlighed til at bade med hestene, den berømte & berygtede Røverstue og jordfaldshullet Hestegravene. Efter et par timers ridning holder vi frokostpause i ca. 1,5 time, hvor vi nyder vore medbragte mad- og drikkevarer. Dagens forplejning, grimer, grimeskafter, pløkke og øvrige daglige fornødenheder medbringes i saddeltasker eller lignende. Alt til turen skal medbringes til hest. Ca. kl. 14.00 er der atter afgang, og vi forventer at være tilbage ved udgangspunktet ca. kl.16. Fællestransport retur afgår kl. 17.00. Turen er alt i alt på 25-30 km.

Ved tilmelding oplyses pårørende og pårørendes telefonnummer samt telefonnummer og opsamlingsadresse, hvis ønske om fællestransport.

Der skal rides med ride hjelm. Der rides på eget ansvar.

Mødetid: Kl. 09.30
Afgang: Kl. 10.30
Pris uden fællestransport:  Kr. 50 + gebyr
Pris med fællestransport: Kr. 300 + gebyr

Tilmelding
Sidste frist for tilmelding og betaling er mandag den 5. maj (dog 1. maj ved fællestransport).

Arrangør:

På gensyn
På skovtursudvalgets vegne
Christina og Steen

Arrangørens kontaktinfo

Toppur Skovtursudvalg



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

9520 Skørping
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Astrupvej: Stor P-plads 1½ km syd for Skørping mod Astrup