Dagfari: Tøltkursus hos Fie

17. - 30. august 2014

Dagfari inviterer til tøltkursus søndag d. 17/8-14 og lørdag d. 30/8-14 hos Anne Sofie Nielsen, der udover at have et hav af mesterskaber bag sig til daglig driver Stutteri Nord (www.nordhest.com). Fie har stor erfaring i at undervise ryttere og er derfor utrolig god til hurtigt at gennemskue, hvilke redskaber den enkelte ekvipage har brug for til at komme videre i træningen.

Alle kan deltage – både dem der ikke kan men gerne vil lære at tølte, og dem der bare har brug for at få pudset formen af. Søndag d. 17/8 bliver deltagerne delt op i hold, alt efter hvilken form for undervisning, man har brug for – altså om man slet ikke kan tølte, kan tølte middelgodt eller om man blot har brug for en finjustering af tølten. Hvert hold rider både om formiddagen og om eftermiddagen. Om formiddagen vil Fie, afhængig af hvad hvert hold har brug for, instruere i og på en af hestene vise de helt basale grundprincipper, der er en forudsætning for, at hesten kan tølte. Om eftermiddagen trænes videre og Fie vil her rådgive hver enkelt rytter i, hvad der specielt skal trænes til den næste undervisning lørdag d. 30/8, hvor hver ekvipage vil modtage eneundervisning.

Det kommer til at foregå i Fie’s ridehus – Bannebjergvej 16, 3230 Græsted. Søndag d. 17/8 starter undervisningen af det første hold kl. 8. Det er muligt at sætte en lille fold op d. 17/8, ellers skal man selv sørge for foder til sin hest. Dagfari vil sørge for frokost og kage til deltagerne d. 17/8, og det er muligt at købe kaffe, te og vand. Efter sidste tilmeldingsfrist får alle besked på, hvornår de skal ride.

Hele dette spændende 2 dages arrangement inkl. frokost og kage d. 17/8 koster 1250kr. for Dagfari medlemmer og 1400kr. for øvrige deltagere. Min. 10 og max. 12 deltagere. Sidste tilmeldingsfrist 1/8-14.

Vel mødt :-)

Arrangørens kontaktinfo

DagfariSe arrangørklubben på SPORTI

Dagfari

Mødested/startsted

Bannebjergvej 16
3230 Græsted
Danmark Vis på kort Navigér hertil