Der er lukket for online tilmelding

Sidste frist var onsdag den 25. juni 2014 kl. 23:59.

Gletta: Juniortræf 2014

4. - 6. juli 2014

Så er det igen tid til juniortræf hos Ulla og Henrik i Mollerup, og på grund af ombygning på vores gård har vi valgt at flytte træffet lidt længere hen på sommeren, så vi er rimeligt sikre på varmt vejr og tid til træf.

Som de tidligere år må I ankomme fra kl. 1000 fredag formiddag. Der bliver vallakfold og hoppefold, og skulle nogle heste have specielle behov for at stå alene, så finder vi også ud af det. Der er formentligt græs nok til hestene, men kraftfoder skal I selv medbringe.

Fredag vil der være opsætning af telte, en interessant overraskelse, isspisning, skovtur og bålaften.

I år har vi været så heldige at få Kirstine Segall som underviser. Kirstine er selv opvokset i Gletta omgivelser, og hun er en super dygtig konkurrencerytter og erfaren underviser. Der bliver undervisning 2 gange lørdag og 1 gang søndag formiddag.

Søndag over middag laver vi leg til hest/behændighed, og så slutter vi af med kaffe og kage sammen med forældrene. Der er søgte for mad og drikke til Jer hele weekenden.

Skulle nogle forældre have stor trang til at bage kage eller boller, så er vi jo altid mægtigt glade for den slags bidrag.

I år vil der som sædvanligt være en flok voksne, som står på spring for at hjælpe Jer med alt muligt. De tidligere år har vi været imponeret over, hvor hjælpsomme og ansvarlige I børn er overfor stedet, omgangen med heste og hinanden. Det glæder vi os helt vildt til at opleve igen.

Igen i år sponserer Gletta en del af træffet, således at træffet kun koster 450 kr.

Skulle I have spørgsmål, så kan jeg kontaktes på 25283238 eller på e-mail ullawildt@gmail.com. Bemærk at det er ny mailadresse.

Med venlig hilsen
Ulla og Henrik

Mødested/startsted
Adresse: Stutteri Fauskjær, Bjarupgårdvej 11, Mollerup, 8600 Silkeborg, Danmark - [ se kort ]

4. - 6. juli 2014

Gletta: Juniortræf 2014

Tilmeldingsfrist: 25-06-2014, kl. 23:59

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.