Dagfari: Hyggestævne

Lørdag den 16. august 2014

Åbent for Dagfari medlemmer fra 12. juli, og alle andre fra 26. juli

Hyggestævnet er et stævne tiltænkt fritidsrytterne, skovtursrytterne og dig der aldrig før har startet stævne. Denne gang med lidt sværere klasser for dem der nu har været med til et par af vores stævner og har mod på lidt mere udfordring, uden at skulle "lægge arm" med de rutinerede sportsryttere. Alle gangartsklasser rides om træningsklasser med speakende dommer.

Herudover tilbydes klubmesterklasser i: Spring 45 og 65 cm. Behændighed let og middel, Lakridsbåndsløb og naturligvis Øltølt!

Alle er velkomne til hyggestævnet uanset niveau. Vi har tradition for at alle hjælper til undervejs og at stemningen altid er rummelig og hyggelig. Ligeledes er der tradition for GRATIS kagebord, hvor der kan medbringes kage til et fællesbord til frit gufferi for alle. Mums.

Vi rider på 200 m ovalbane, samt på dressurbane 20x40. Der er mulighed for opvarmning enten på mindre dressurbane eller på grusvejen mellem foldende. Folde opsættes på græsfold.

Der kan læses detaljeret om alle klasserne på hjemmesiden.

Klubmesterklasser:
Øltølt
Spring 45 og 65
Behændighed let og middel
Lakridsbåndsløb

Dommer i gangartsklasserne: Anna Worm.
T.10 - Se hjemmeside for info
T.7
T.4 (Dagfari special - se hjemmeside for info)
4.5
4.4
4.3

Stævnet oprettes ved minimum 30 ryttere og max antal er 40 .Herefter oprettes venteliste.

Startpris pr. ekvipage: 350 kr. for Dagfari medlemmer 450 kr. for alle andre.

Prisen er inklusiv alle valgte starter og fold. (alle priser er ekskl. sporti gebyr) På dagen ved indtjek opkræves 200 kr. kontant i pæredepositum, som refunderes ved aflevering af pænt opryddet fold.

Tilmelding for Dagfarimedlemmer åbner 12. juli. kl. 18.00 (for ryttere fra andre klubber åbner tilmeldingen 26. juli. Tilmelding lukker når alle pladser er besat, eller senest 8. august.

Arrangørens kontaktinfo

DagfariSe arrangørklubben på SPORTI

Dagfari

Mødested/startsted

Fogedgården
Vejbyvej 4
3220 Tisvildeleje
Danmark Vis på kort Navigér hertil