Randvers Team Cup 2014

Søndag den 29. juni 2014

Søndag d. 29 juni kl 10.00  afholdes Team Cup på Randvers bane ”Grønningen” ved udkanten af Sorø. Team cup afvikles som tidligere år, med to klasser, novicer og veteraner. Novicer er de der normalt vil tilmelde sig en 4.5 klasse og veteraner er for de der normalt vil tilmelde sig 4.3 / 4.2  Det er sådan at man tilmelder sig i hold á 4 ryttere. Ved tilmelding skal holdene have et navn som man så melder til.

For både novicer og veteraner.

Der rides valgfri tempo tølt, langsom til middel trav, middel skridt, og langsom til middel galop.

Udtagelser: der rides i heat med en rytter fra hvert hold, der rides skridt mellem hver opgavedel mens der gives karakter til hver enkelt rytter, ligesom i finaler til alm. Sport stævne.

Holdets total karakter gennemsnit er et gennemsnit af hele holdets karakter.   Finale:

De to hold der har højest karakter rider finale. Dette gøres på samme måde som udtagelsen, med karakter givning mellem hver opgavedel. Holdet aftaler hvem der rider hvilke gangarter, da hver rytter kun skal ride 2 af de 4 gangarter. Så i skridtpauserne skifter rytterne ud, så de der skal ride næste opgavedel er klar på banen efter karakter givning. Holdkammeraterne skal opholde sig i collecting ring

Så de er klar til de skal på banen. Det hold med højest karakter er vinder af Team Cuppen. Vi har valgt at de ryttere der rider veteran klassen har lov at ride med bid med stang effekt (som i 4.2 i alm. Sports klasser)

Der vil være mulighed for at købe sandwich men det kan dog bestilles ved tilmelding så man er sikker på der er nok, kaffe/the og sodavand kan købes på stedet.

Pris for deltagelse er 150 kr. for Randver medlemmer, 200 kr. for ikke medlemmer, 40kr. for sandwich.

Sidste frist for tilmelding:  20 juni 2014   kl 24.00

Arrangørens kontaktinfo

Randver



Se arrangørklubben på SPORTI

Randver

Mødested/startsted

Randvers Ovalbane
ved Fægangen
4180 Sorø
Danmark Vis på kort Navigér hertil