Heklas fyraftensstævne

Fredag den 27. juni 2014

Kun for medlemmer af lokalklubben Hekla

Her har du muligheden for at få stævneerfaring uden det koster en formue. Samtidig er det her, vi kan lære mere om at lave og starte stævner - alle hjælper alle, også under afholdelse af stævnet. Stævnet er et klubarrangement og det forventes, at alle giver en hånd med, i de klasser man ikke selv starter. Der skal speakes, tastes på pc, deles båndfarver ud, åbnes led, skrives for dommere mv. Meld gerne på tilmeldingen, hvor du ønsker at hjælpe! Hvis ikke selv du kan hjælpe, skal du medbringe en, der kan!

KLASSER

Følgende klasser vil blive afviklet på ovalbanen (250m): T7, T6, T3, Øltølt, 4.5, 4.3, 5.2 og 3-gang

Der rides med flere på banen i alle klasser. Der rides ikke finaler, men de 3 bedste i alle klasser præmieres. Juniorer får deltagerrosetter. Tidsplan og deltagerliste vil være på hjemmesiden www.nihekla.dk fra d. 23. juni. Startlister hænges op på stævnepladsen. Der vil IKKE blive udsendt program!

TILMELDING

Max 50 deltagere - Kun for Hekla medlemmer! Max 1 hest per rytter. Man er junior indtil 15 år inkl.

Tilmeldingen åbner den 16. juni kl. 18 og slutter den 22. juni eller når, der ikke er flere pladser.

Man tilmelder sig på SPORTI. Prisen er KUN 140 kr. per ekvipage + gebyr til sporti.

Ønskes der boks, koster det 100 kr. Begrænset antal. Hestene kan opbindes i siden af ridehallen, hvis ikke der er bestilt boks. Såfremt vejret tillader det, kan der opstilles fold.

Tilmeldingen er bindende! Bliver man forhindret, er man velkommen til at sælge sin plads – men der kan kun ændres rytter navn og hest. Ikke klasse eller volte! Der vil ikke blive oprettet venteliste.

INFO

Stævnet afholdes på Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev

Kl. 16.30-17.15: Indtjekning
Kl. 17.15: Dommer/Ryttermøde (ved ridehal)
Kl. 17:30: Stævnet begynder!

Det er ikke nødvendigt med rytterlicens, da det er dygtige Heklamedlemmer, der kommer og bedømmer. Præmieroverrækkelsen foregår efter hver klasse.

Der vil på pladsen være opstillet grill, så vi kan hygge med fællesspisning efter stævnet – husk picnickurven mm. Der vil ikke blive solgt noget på pladsen, så alt skal medbringes.

Ved spørgsmål, kan I kontakte Christina på telefon 4035 9424 (KUN sms).

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil