Randver: Foredrag om korrekt valg af bid

Tirsdag den 4. november 2014

Dyrlæge Christina Suntum Sørensen vil denne tirsdag aften gøre os klogere på valg af bid og korrekt tilpasning af bid. Christina er ekspert på området og er bl.a. forfatter til bogen “Bag om Biddet – en guide til valg og brug af bid”. Hvilket bid skal du bruge til din unghest? Hvad er fordelen ved 2-delte bid contra 3-delte? Hvornår er et bid, der giver tungefrihed, at foretrække? Rider du med korrekt størrelse bid?

Christina arbejder med tandbehandlinger og laver bidtilpasninger samt rideanalyser på heste. Hun hjælper alle slags ryttere med at optimere deres ridning og hjælper med at løse de udfordringer som ryttere har. Hun er en aktiv foredragsholder både live og som online undervisning. Hun afholder også workshops både i Danmark og i udlandet.

Tidspunkt:
Tirs. 4. nov. kl. 19.00 – 21.30 2014 i Sorø Hallen lokale 2+3.

Yderligere info:
Hvis du vil vide mere om Christina, så se hendes hjemmesider www.hestemund.dk og www.bidtilpasning.dk. På hjemmesiderne findes en række videoer/blogs om forskellige emner fx næsebånd, bid til ungheste, måling af mundbredde med bid-fit, tandbehandling, tungefrihedsbid og to-delt bid samt tilridning.

Alle deltagerne til foredraget får en gratis e-bog udgave af Christina Suntums Sørensens bog “Bag om Biddet”.

Deltagerne får udlevet et link på selve aftenen og så er linket aktivt en uge på Christinas hjemmeside. Så efter foredraget kan alle deltagere gå hjem og downloade bogen til deres computer. Den har i papirudgaven en værdi af 169,- kr.

Tilmelding og pris:
Tilmelding sker via SPORTI og tilmelding er åben fra 15. aug .– 28. okt. 2014
Tilmeldingsfrist fredag 28. okt. 2014 kl. 23.59.
Pris Randver-medlemmer: 120 kr.
Ikke medlemmer af Randver: 170 kr.
Tilmelding efter først til mølle- princippet.

Der serveres kaffe/te og lidt sødt.

Arrangørens kontaktinfo

Randver



Se arrangørklubben på SPORTI

Randver

Mødested/startsted

Sorø Hallerne, lokale 2+3
Ringstedvej 20
4180 Sorø
Danmark Vis på kort Navigér hertil