Isafold: Lær at lave smykker af hestehår

Søndag den 9. november 2014

Vi har fået Christina fra FARAOS HEST til at lave et smykkekursus for os søndag den 9. november. Christina er selvstændig smykkedesigner og udvikler og fremstiller unikke smykker af hestehår. I kan læse mere om smykkerne på http://www.faraos-hest.dk/.

På dette kursus vil du lære at lave dine egne smykker af hestehår - lige fra det vigtige forarbejde med at klargøre hårene til den aller sidste finish. Du vil få en grundig instruktion i, hvordan du fletter og knytter hårene.

Deltagerantallet er begrænset, så der er tid til at hjælpe alle. Det betyder, at både erfarne og uerfarne deltagere er lige velkomne!

Der er mulighed for at købe smykkedele (sterling sølv) på kurset, ligesom der også er hestehår (sorte) til rådighed. Men du er meget velkommen til at tage dine egne hestehår og smykkedele med hjemmefra!

MEDBRING - must have:

  • Skruetvinge
  • Små elastikker
  • Lim x 2 (købes i Starck eller XL-Byg) Læs her:
    http://smykkerafhestehaar.dk/lim-tilmotorcykler-og-hestehar/. Det er også muligt at købe lim på selve kurset til vejledende udsalgspris: 59,95. Dette skal bestilles i forvejen, så skriv til klubisafold@live.dk senest 1 uge inden kurset, hvis du ønsker dette.

...samt medbring gerne:

Der er plads til 10 personer på kurset. Nedre aldersgrænse for kurset er 12 år, dette er af sikkerhedsgrunde, idet det lim der skal bruges ikke er for børn.

Kurset afholdes søndag den 9. november kl. 10-15 hos Anni Andersen, Hedevej 42, 9575 Terndrup.

Tilmeldingen åbner den 1. september kl. 18.00 på Sporti.dk.

Pris: 400 kr. inkl. kaffe, the og frokost, ekskl. Sporti-gebyr.

Mange hilsner fra bestyrelsen i Isafold

Arrangørens kontaktinfo

Isafold



Se arrangørklubben på SPORTI

Isafold

Mødested/startsted

Hedevej 42
9575 Terndrup
Danmark Vis på kort Navigér hertil