Toppur: Dollerup Bakke - tur

Lørdag den 20. september 2014

Kun for medlemmer af Toppur

De gæve vesterhavsturdeltagere Inge Hjorth og Gitte Quint har stillet sig til rådighed som guider på denne tur. Turen finder sted omkring Hald sø og Dollerup, hvor der er virkelig spændende ridemuligheder i et varieret terræn.

Fra Hald Hovedgård rider vi til Skytteholm, der er beliggende ved den nordlige ende af Hald sø. Her er der mulighed for at lade hestene gå i søen - hvis de tør ;-). Videre gennem skoven over Stang Hede. Der er her på de lyngklædte bakker en storslået udsigt over Hald sø.

Efter ca. 1½ times ridning holder vi frokostpause. Grime, grimeskaft, madpakke og drikkevarer medbringes på hesten.

Efter frokostpausen på ca. 1 time rider vi gennem Røverdal til Dollerup, gennem flere bakker videre til Ravnsbjerg og nyder den fantastiske udsigt over søen endnu engang. Måske er ishuset åbent, så husk lidt lommepenge. Videre ud på den lille halvø, Inderø, i Hald sø. Herfra gennem skoven retur til bilerne ved Hald hovedgård/Naturskolen. Med forbehold for ændringer i rækkefølgen...

Ved tilmelding oplyses pårørende og dennes telefonnummer. For de der ønsker fællestransport oplyses telefonnummer og opsamlingsadresse.

Der skal rides med ride hjelm. Der rides på eget ansvar.

Arrangør:
Inge Hjorth ingehjorth@webspeed.dk Tlf. 2424 1114
Gitte Quint gquint@live.dk Tlf. 2084 4452
Steen Lund-Thomsen steen@toppur.dk Tlf. 2045 6357

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Ravnsbjergvej 71
8800 Viborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Kørselsvejledning fremsendes.