Stutteri Bakkeholms Orienteringsridt

Søndag den 2. november 2014

Vil du udforske skoven på en ny måde, så meld dig til Bakkeholms orienteringsridt i en forhåbentlig smuk efterårsskov.

Med det rigtige ’orienteringskort’, som du får, skal du finde et antal poster i bestemt rækkefølge. Posterne er markeret med de særlige orange og hvide skærme, som de orienteringsløbere bruger, og ruten ligger i Gribskov Mårum i den nordlige del af Gribskov. Der vil være to forskellige ruter. En lang og svær på ca. 7 km lang og let bane på 5 km. Men husk når man skal følge ridestierne eller de store veje, så bliver ruten længere. Helt hvor langt afhænger af dine evner til at læse kort og finde den hurtigste vej for dig og din hest.

Du kan melde dig til som 'enkelt ekvipage' - eller I kan ride sammen som et hold (max 3 deltagere på hvert hold). Er I et hold, der gerne vil ride sammen, så husk at skrive holdets navn, når I melder jer til. Der er ingen aldersbegrænsninger, men man skal helst kunne læse/forstå et kort (så to juniorer skal have en voksen med som tredje mand – og man må gerne medbringe læsebriller og kompas som hjælpemiddel).

Starten er ved skovfogedboligen for enden af Skovvej i Mårum, hvor vi mødes. Der vil være mulighed for parkering på mark tæt ved vej. Fælles instruktion gives klokken 10, hvorefter deltagerne sendes afsted. Målet er at finde alle poster hurtigst muligt i den rigtige rækkefølge.

Max antal deltagere er 40. Der lukkes for tilmelding den 28. oktober, og prisen er pr. rytter 150 kr.

Orienteringsridtet arrangeres sammen med orienteringsklubben FIF Hillerød, hvor vi låner rigtigt orienteringsløber-udstyr, altså skærme, kort og tidsmålere. Hver tidsmåler koster 400,00 kr., så vi må ikke miste dem undervejs. Skulle det ske, at du mister tidsmåleren (SI-brikken), bliver vi nødt til at opkræve den ekstra omkostning af dig. Til gengæld skal vi nok sørge for nogle gode ’dimser’ til at sætte tidsmåleren fast med, så vi minimerer risikoen for den slags uheld.

Og en sidste vigtig ting: vi sørger også for en töltende redningshest, som vil kunne undsætte de, der har fået vendt vrangen helt ud på kortet eller skoven. Ingen vil blive ladt tilbage! Når alle er i mål er der en lille præmieoverrækkelse. Bakkeholms Facebook-side opdateres med startlister og instruktion.

Vi glæder os meget til at se dig og din hest i efterårsskoven. Forhåbentlig på gensyn?

Venlig hilsen

Bakkeholm

Arrangørens kontaktinfo

Stutteri Bakkeholm


Mødested/startsted

Skovvej
3230 Græsted
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Parkeringspladsen for enden af Skovvej.