HEKLAs fastelavnsstævne 2010

Søndag den 14. februar 2010

Kun for medlemmer af lokalklubben Hekla

Stævnet afvikles på Heklas nye adresse i ridehallen(20x40), Dybvadvej 124, Hellum,  9740 Jerslev.

Stævnet afholdes den 14. februar 2010 og starter kl. 9:00. Indcheckning kl.8:00 til 8:30. Der vil blive afholdt dommermøde kl. 8:30 og ryttermøde kl. 8:45.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet:
3-gangS, 3-gangJ, 4-gang, T8, T5 og T3*.

3-gang er tølt, trav og skridt og 4-gang er tølt, trav, skridt og galop. Alle gangarter rides i valgfrit tempo. I T3* er sidste opgavedel udskiftet med tølt i et tempo, der er afpasset til banens størrelse.

3-gangJ er for ryttere født i 1998 og yngre, 3-gangS er for ryttere, der er født i 1997 og ældre.

Du må kun tilmelde dig en tøltklasse og/eller en gangartsklasse.

Stævnet afvikles med Hekla dommere, derfor er rytterlicens ikke nødvendig.

Udklædning er ikke nødvendig, men bifaldes og der vil være præmie til bedste udklædte barn (til og med 15 år) samt voksen (fra 16 år).

Ved klasser med 6 eller færre tilmeldte betragtes udtagelsen som finale. Klasser med 3 eller færre tilmeldte kan aflyses. Der vil kun blive afviklet A-finaler.

Pris for deltagelse i stævnet: 140,- per ekvipage. Prisen er inklusiv fold - HUSK foldredskaber. Såfremt vejret ikke tillader folde, vil der være mulighed for opbinding af hestene i siden af ridehallen.

Der er plads til 40 ekvipager og der kan kun tilmeldes én hest per rytter. Såfremt der ikke vil blive fyldt op, vil der blive åbnet for hest nr. 2. Ønsker du at tilmelde dig med hest nr. 2, så skriv det i ”Øvrige oplysninger”. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Tilmeldingen starter den 25. januar kl. 18:00. Ingen tilmelding uden betaling online. Et mindre gebyr må påregnes. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når klasserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Hvis nødvendigt, vil der blive oprettet en kort venteliste.

Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 5. februar 2010. Startgebyr refunderes kun efter 5. februar ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring. Vi gør opmærksomme på, at administrationsgebyret ikke refunderes. Det er ikke tilladt at sælge sin plads!

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Tro- og love erklæringen kan udskrives fra www.nihekla.dk

Det er tilladt at ride med 4, 2 eller ingen sko på hestene.

Tidsplan og deltagerliste vil være på hjemmesiden fra den 10. februar. Der vil ikke blive udsendt program.

Meld dig gerne som dommersekretær - enten på mail christina@hovensgaard, pr. sms 40359424 eller skriv det i øvrige oplysninger.

Efter finalerne, vil der være tøndeslagning for børn og unge til og med 15 år.

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr!

PÅ GENSYN – Heklas Stævneudvalg
Christina, Tenna, Katrine, Susse, Anne Mette & Hanne.

Ved spørgsmål, kan der sendes sms til Christina på 4035 9424 eller Tenna 2248 6852.

Arrangørens kontaktinfo

HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil