Horror Night Løbet 2015 - Zombie Tilmelding

16. - 17. maj 2015

Deltag i Horror Night løbet som Zombie.

Ideen bag løbet kommer fra Amerika, hvor zombie-epidemien har taget landet med storm. Nu er zombie-epidemien kommet til Danmark for at blive, og har ramt Holbæk havneby.

Horror Night løbet er et 5 kilometer trailløb, hvor løberne bliver sat på en prøve igennem skov, mudder og øde veje. Løberne skal løbe for livet, for i nattens mulm og mørke forskrækkes løberne af zombier, der desperat er ude efter frisk kød, og som spreder Zombiesmitten.

Ønsker du at få en oplevelse ud over det sædvanlige og få lov til at forskrække og kaste farve på løbere, har du muligheden for det i Horror Night Løbet. Du kan deltage som Horror Zombie eller som Dark Zombie.

Horror Zombier ankommer usminket og bliver flot sminket på stedet. De skræmmer løberne i løbets lyse områder, hvor løberne kan se deres sminkning. Dark Zombier sminker sig selv og skræmmer løberne i løbets mørke områder. Alle Zombier får særlige opgaver de skal løse, og bliver instrueret i hvilke regler de skal følge, samt får ideer til lyde og bevægelsesmønstre.

Læs mere: http://www.horrornightlobet.dk

Tør du deltage?

Priser for Zombier
(max 50 i hver klasse)

Horror Zombie
Tilmeldingsfrist til d. 10 maj 250 kr.

Dark Zombie
Tilmeldingsfrist til d. 10 maj 175 kr.

Ønsker du i stedet at tilmelde dig som løber, så klik her.

Mødested/startsted

Stenhus Atletikbane
Stenhusvej 20 B
4300 Holbæk
Danmark Vis på kort Navigér hertil