Ishesteligafinale og åbent ABCD stævne

20. - 21. juni 2015

ISHESTELIGAFINALE BC STÆVNE / ÅBENT ABCD STÆVNE FOR DIG UANSET HVEM DU ER OG HVAD DU VIL RIDE.

Samtidig med vi afvikler noget vi allerede kender, prøver vi også noget helt nyt! Nemlig et stævne hvor DU helt selv bestemmer, hvad du vil ride.

To stævner i ét! Vi afvikler både den traditionelle ISHESTELIGAFINALE og et åbent stævne for alle.

ISHESTELIGAFINALEN BC Stævne:
Grundlæggende afvikler vi årets ISHESTELIGEFINALE, som vi plejer. Dem der er tilmeldt årets liga får mulighed for at melde til ligafinalen i de rækker, hvor de har opnået point. ALLE, der rider i ligaen, kan melde til, men de 12 bedst placerede i hver række har fortrinsret, og har, som reglerne tilsiger, tillægspoint med sig. Der er kun plads til 12 starter i hver række i ishesteligafinalen, men hvis mere end 12 ønsker at ride, kan de resterende stille op ved det ÅBNE stævne. Hvis man ikke ønsker dette, kan man få pengene retur uden fradrag, hvis man på tilmeldingen afkrydser, at det er det man ønsker.

LØRDAG

  • Der rides udtagelser først på dagen, og finaler i alle rækker uanset deltagerantal sidst på dagen.
  • 4.2 separat for seniorer og for Junior/ungryttere.
  • 4.3, 4.5 og 5.2 – fællesrækker – men der kåres både en S og en J/U mester

SØNDAG

  • Også søndag rides der udtagelser først på dagen efterfulgt af pasløb og til sidst afvikler vi finaler.
  • T3. Separat for seniorer og for Junior/ungryttere
  • T4, T5 og T7 – fællesrækker – men der kåres både en S og en J/U mester
  • PP1 Stilpas – fællesrækker              
  • P2 Speedpas – fællesrækker

Rosetuddeling, mesterskabsplaketter og præmier som vi kender det fra tidligere år tilpasset sponsorantal og antal startende i de enkelte klasser.

Grundlaget for hvilke rækker der er opdelt findes i invitationen til ISHESTELIGAEN 2014/15.

DER KAN KUN TILMELDES I DE RÆKKER MAN HAR OPNÅET PLACERING/RESULTATER I – OG ELLERS ER DET DEN ÅBNE STÆVNEDEL.

Kvalificerede, som af en årsag har vanskeligheder ved det praktiske i forbindelse med ovennævnte korte tilmeldingsfrist inden der lukkes op for tilmeldinger til det åbne stævne, opfordres til forinden at kontakte os herom på finn.ne@gmail.com eller evt. 40271432 så klarer vi sammen udfordringen.

EFTER DE 4 DAGE ÅBNER TILMELDINGEN TIL:

ÅBENT ABCD STÆVNE :

Mangler du din DM-kvalifikation, så kan den måske opnås her!

Fællesrækker i klasserne 4.1, 4.2, 4.3, 4.5, 5.1, 5.2, T1, T2, T3, T4, T5 og T7 SAMT PP1 Stilpas og P2 Speedpas.

Disse vil som udgangspunkt blive afviklet således, at de ligger op til/efter afviklingen af de tilsvarende klasser i ISHESTELIGAEN – for A klasserne 4.1, 5.1, T1 og T2s vedkommende i forlængelse af de tilsvarende B klasser – hvorfor eventuelt ønske om oprykning til A klasse vil blive med meget kort mellemrum.
MÅSKE bliver det nødvendigt at justere de åbne klasser mellem dagene, for at få det hele til at gå op, og det må rytterne være indstillet på.
Skulle planlægningen mage sig således, at en hest grundet alder ikke må starte de tilmeldte klasser, vil beløbet ubeskåret blive tilbagebetalt.

Rosetuddeling i alle klasser afpasset antal deltagere - Der afvikles A-finaler med seks deltagere, hvis der er 12 eller flere tilmeldte i en klasse.

Ekvipager der i forhold til deres alder iflg. DRL opfylder DM 2014 kvalifikationskrav (se DI hjemmeside) eller indtil 0,5 point derunder kan tilmelde sig A-klasserne 4.1, 5.1, T1 og T2. Det er rytternes eget ansvar at tilmelde sig indenfor reglerne, hvis der sker fejl, som konstateres efter eventuel ridning, vil man blive diskvalificeret.

Kvalifikationskravene for tilmelding til klasserne i gruppe A er i 2015 (Senior / Ungdom / Junior):

  • T1 (5,80 / 5,50 / 5,00)
  • T2 (5,60 / 5,30 / 4,80)
  • 4.1 (5,80 / 5,50 / 5,00)
  • 5.1 (5,20 / 4,90 / 4,50)

Ekvipager der under stævnet opnår de anførte krav i B-klasserne 4.2, 5.2, T3 eller T4 kan vælge efterfølgende også at ride A-klasserne (eventuel ret til at ride finale mistes herved, og bagvedplacerede oprykkes i henhold til reglementet). Oprykkere placeres efter allerede tilmeldte A ryttere i den rækkefølge de kvalificerer sig . Eftertilmelding til A foregår ved kontant betaling af klassegebyr 200 kr. i sekretariatet senest 15 min. efter eget ridt (der er ikke andre muligheder). Det vil løbende blive speaket, hvis en rytter kvalificerer sig.

Du kan ride, uanset hvilken licens du har indløst, men resultater til DRL kan naturligvis kun opnås i henhold til indløst licens. Det betyder, at du kan ride A klasserne, uanset om du er kvalificeret som nævnt ovenfor – men det kan kun regnes som D resultat – d.v.s. det kan ikke indberetttes til DRL

FÆLLESOPLYSNINGER:

Tilmeldingen åbner den 1. juni 2015 kl. 18 for ryttere tilmeldt ISHESTELIGAEN – disse ryttere vil både kunne tilmelde sig ligafinalen, i det omfang de er kvalificerede, og til det åbne stævne.

Den 5. juni 2015 kl. 18 åbner tilmeldingen for alle andre, og der lukkes, når max er nået – dog senest 11.06.2015 kl. 18 .

Der åbnes for mindst 160 starter – justeres evt. når vi kender tilmeldingssammensætningen. Derfor åbnes der også for en rummelig venteliste.

En rytter kan kun tilmelde sig med to heste i alt – dog må man derudover tilmelde et ubegrænset antal heste, der udelukkende skal gå pas. Hvis en rytter tilmelder flere pasheste må pågældende selv sikre sig evt. fornøden medhjælp.

Ønsker en rytter at tilmelde mere end to heste excl. pasheste kan dette ske fra 11.06.2015 kl. 16, såfremt der stadig er plads.

Deltagerbetalingen består af grundbeløb 175 kr. Dertil 175 kr. pr. disciplin. - for A-klasser dog 200 kr. Pas 110 kr. pr. disciplin. Dertil betalingsomkostninger til SPORTI. Anden betalingsmåde kan ikke anvendes. Bliver der ikke plads til ventelisteryttere, tilbagebetales deltagerbetalingen ubeskåret kort efter stævnet er afholdt. Derudover refunderes kun startgebyr ved fremvisning af læge- eller dyrlægeerklæring, dog opkræves et gebyr på 100,00 kr. Hest eller rytter (ikke begge dele) kan ændres uden gebyr indtil 10.juni, herefter koster det 100,- pr. ændringsmeddelelse, dog kan man ikke påregne klasseskift herefter.

Tidsprogram offentliggøres på www.thor-klubben.dk cirka fem dage før stævnet.

STARTLISTER opsættes på pladsen senest en time før hver klasse – det er nødvendigt grundet meget usmidige regler omkring ændringer. Følg også med på stævnets facebook side.

Fri camping uden el på stedet – vi opsætter ikke badevogn.

Folde a 150 kr. er de kendte faste – og de skal efterlades RYDDEDE FOR MØG, HALM OG HØ (ALT DER IKKE VAR DER DA MAN KOM). Sker dette ikke opkræves 200 kr., hvilket man accepterer ved tilmeldingen. Man må kun bruge den anviste fold – ikke den ved siden af eller andre steder.

Hedelands bokse er desværre ikke længere brugbare. Derfor indlejer vi stævnebokse a 600 kr., som kan bestilles samtidig med tilmeldingen – eftertilmelding af boks vil næppe være mulig. Man skal selv medbringe strøelse, ligesom man skal muge efter sig. Det koster 500 kr. hvis man forlader en boks, der ikke er pænt ryddet.

Hestemøg m.m. kan aflæsses på anvist plads.

Hvis der ønskes fold til HINGSTE, vil vi søge at tildele fold uden direkte nabo.…husk derfor at oplyse, hvis du tilmelder en hingst og ønsker fold.

ALLE deltagere skal være villige til at påtage sig en tildelt tjans på dagen – der vil naturligvis blive taget hensyn til hvornår man skal ride. Man kan komme til at være hjælper enten FØR, EFTER eller INDIMELLEM man selv skal ride – er dette ikke OK, skal man ikke tilmelde sig.

Bullers cafévogn er på pladsen begge dage – og bliver solen for voldsom, kan man søge skygge i teltet.

Dommere er Pia Hansen, Karin Hassing (søndag), Lise Brouér (lørdag) Dorthe Rostock, Charlotte Helsøe, Romi Roye og Marie Louise Fredslund. Dispensation (1 C dommer i stedet for 1 B dommer i A klasserne) er opnået – der er ikke flere ledige dommere i DK på det tidspunkt.

HUSK AT TILMELDE DIG DET KOMMENDE ÅRS LIGA. UDTAGELSESRESULTATER VED ÅRETS FINALESTÆVNE OG DET ÅBNE STÆVNE GÆLDER SOM RESULTAT I DET NYE ÅRS LIGA.

ISHESTELIGAFINALEN 2016 AFHOLDES 18-19 JUNI SÅ VI HOLDER GOD AFSTAND TIL NM. Resultater opnået i perioden 01.juni 2015 – 31.maj 2016 gælder.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben THOR



Se arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226 a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil