Kjarni kursus med Julie Christiansen

27. - 28. februar 2010

Kjarni holder kursus med Julie Christiansen lørdag – søndag den 27. – 28. februar 2010 på Avderødvej 42, Fredensborg, Kokkedal, hvor der er et fint ridehus med tilhørende rytterstue, hvor vi har fælles frokost.

Der er god plads til parkering af trailer og en fold, hvor vores heste kan stå om dagen, når vi ikke rider. Medbring eventuelt stævnehegn.

I vil blive videofilmet lørdag eftermiddag, og vi ser videoen sammen med Julie lørdag aften kl. 19:00, hvor der er fælles spisning, som alle bidrager til.

Der skal indbetales kr. 1.000,- som dækker kursusafgift og fælles frokost lørdag i rytterstuen.

Hvis man af forskellige årsager er nødt til at melde fra, har man selv ansvaret for at finde en anden person, der kan overtage pladsen. Vi er selvfølgelig behjælpelig i det omfang vi har en venteliste.

Lørdag får du undervisning i 45 min. sammen med en anden rytter før frokost. Efter frokost har du undervisning i 30 min. igen sammen med en anden rytter (fortrinsvis sammen med den samme rytter som før frokost).

Søndag har du ene-undervisning i 30 min. Julie sammensætter rytterne om lørdagen, men du kan selv vælge tidspunkt søndag. Du vil ugen inden kurset modtage et tidsprogram.

Ved tilmeldingen kan du angive hvilke ønsker du har til ridetid søndag. Der er tider med en halv times interval fra kl 10 - 16. Tider bliver tildelt efter først til mølle princippet, og der er derfor ikke garanti for at du får den tid du vælger.

Med venlig hilsen
Team Kjarni

Arrangørens kontaktinfo

Team KjarniSe arrangørklubben på SPORTI

Kjarni Islandshesteklub

Mødested/startsted

Avderødvej 42
2980 Kokkedal
Danmark Vis på kort Navigér hertil