Dagfaris Forårsstævne

Søndag den 22. marts 2015

Forårsstævnet er et stævne tiltænkt skovtursrytterne, fritidsrytterne, og dig der aldrig før har startet stævne. Vores mål er at arrangere et stævne for de ryttere der ellers ikke vil få en ben til jorden til de almene stævner, med erfarne stævneryttere og rutinerede heste.

Udover lettere gangartsklasser tilbyder vi også nogle klasser som sjældent udbydes til islandske heste. Lydighed (dressur), spring, børneklasse  og naturligvis Øltølt. Der kan læses detaljeret om alle klasserne på hjemmesiden.

Til forårsstævnet rider vi i ridehus på 20x60 meter. Der er mulighed for opvarmning enten i mindre ridehus på 20x40 eller på udendørs dressurbane.

Spring og lydighed rides som sløjfeklasser. Det betyder at gennemføres springningen fejlfrit udløser dette en roset, gennemførres dressuren med korrekt redet program udløser dette ligeledes en roset. Der er derfor ingen individuelle placeringer i disse to klasser.

Børneklassen er for ryttere fra 0-10 år. Her rides 1 langside i skridt, 1-2 langsider i tølt eller trav og dernæst en valgfri opgave. Det kan være alt fra galop, parade, tilbagetrædning, stå på hesten eller noget fra jorden - alt er tilladt. Det er tilladt at ride alene, med trækker og med bagrytter (voksen bagpå). Der bedømmes på barnets tryghed på hesten og der er rosetter til alle startende i klassen. Børneklassen tilmeldes separat fra de andre klasser og koster 100 kr.

OBS:
Alle gangartsklasser udbydes som træningsklasser. Bedømmelsen speakes undervejs i forløbet af dommer: Anna Worm.
- Tølt T.8 eller T.7
- Firgang 4.5 eller 4.4

Stævnet oprettes ved minimum 30 ryttere og max antal er 40 .  (tilmeldinger kun til Øltølt tæller ikke med).

Startpris pr. ekvipage: 330 kr. for Dagfari medlemmer 450 kr. for alle andre (alle priser er ekskl. sporti gebyr).

Tilmelding for Dagfarimedlemmer åbner 1. februar.

kl. 18.00 (for ryttere fra andre klubber åbner tilmeldingen 15.februar. Tilmelding lukker når alle pladser er besat, eller senest 1. marts

Tilmeldinger med klubrabat skal foretages med korrekt medlemsnummer i overensstemmelse med rytteren der skal ride hesten.

Efter seneste tilmeldingsfrist d. 1 marts er det ikke længere muligt at ændre tilmeldingsdata, volte, hest, rytter mm. Så tænk dig om inden du melder til, det letter arrangørarbejdet mere end du tror.

Vi har tradition for, at alle ryttere hjælper med til afviklingen af stævnet, så du bedes afkrydse hvilken hjælpertjans du ønsker.

På forhånd tak!

Arrangørens kontaktinfo

DagfariSe arrangørklubben på SPORTI

Dagfari

Mødested/startsted

Helsinge Ridecenter
Husebyvej 13
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil