DI's Aktivitetsuge 2015

12. - 18. juli 2015

DI inviterer til Aktivitetsuge i Kompedal fra d. 12-18. juli 2015

Du inviteres hermed til en uge hvor hygge, fællesskab og gode oplevelser er i højsædet. En uge hvor der er oplevelser og udfordringer for både skovtursrytteren og den mere ambitiøse rytter. Tag endeligt familien med, der er også masser af spændende arrangementer for dem. Den skønne natur i og omkring Kompedal Plantage indbyder til fantastiske ture både med guide og på egen hånd.

Tilmeldingen foregår via sporti fra d. 15. marts 2015 kl. 20.00. For at kunne deltage kræves der personligt medlemskab eller familiemedlemskab af DI, og at deltagende heste er stambogsførte islandske heste. Danskfødte heste med sorte, mørkeblå og grønne omslag på hestepas kan ikke deltage i aktivitetsugen. Husk hestepas, vaccinationskort og tro og love erklæring. Tilmelding til aktiviteter foregår via sporti fra. D. 22. marts kl. 20.00. Sidste tilmeldingsfrist til både selve ugen og aktiviteter vil være 1. maj 2015. Deltager antallet vil være 150-200 personer.

Der er mulighed for overnatning i 4 personers værelser (begrænset antal) , i egen campingvogn eller telt. Hestene bliver opstaldet på Grathe Hede ca. 1 km fra lejren. Der vil være fællesfolde for hhv. hopper og vallakker og seperatfolde.

Priser:
Deltager gebyr: 600 kr.
Deltagergebyr børn 4-12 år: 350 kr.
Børn under 4 år gratis.
Pris pr. hest incl. Hø: 300 kr. Der er mulighed for fællesfold eller seperatfold. På fællesfoldene vil der være hø/wrap ad. Libitum, på enkeltfolde fodrer man selv, men der er hø/wrap til rådighed (5 kg/dag)
El til camping pr. enhed: 300 kr.
4 personers værelse: 1200 kr.

Fuld forplejning søndag middag til lørdag morgen incl. festmiddag fredag
Voksne: 900 kr.
Børn 5-12 år: 450 kr.

Festmiddag voksne: 200 kr.
Festmiddag børn 5-12 år: 100 kr 

Aktivitetsoversigten vil blive offentliggjort på www.islandshest.dk samt www.sporti.dk senest en uge før tilmeldingsstart. Der vil være mulighed for at tilmelde sig yderligere aktiviteter på aktivitetsugen.

Blandt aktiviteterne kan nævnes:
- TREC forløb med undervisning
- Undervisning for alle aldersgrupper og på alle niveauer.
- Fælles ture for alle. Herunder Teenagetur, Singletur, Herretur, Tøsetur, Turbotur, Hedetur, Bøllingsø tur og mange andre.
- Pony Games
- Vejledende kåring
- Kreative aktiviteter.
- Foredrag om spændende emner.
- Sadelprøvning
- Diverse salgsboder
- Udstyrs byttemarked

Som deltager forpligter man sig til at hjælpe et par timer i løbet af ugen, og til at bidrage til nedbrydning af lejren på hjemrejsedagen.

Der vil ved tilmelding være mulighed for at tilkøbe t-shirts og sweatshirts med Aktivitetsuge logo.

Vi glæder os til at møde jer til en forrygende uge i Kompedal!

Ved spørgsmål kontakt arrangørerne pr mail på aktivitetsuge@gmail.com

Mvh Aktivitetsuge udvalget
Anne Sofie Jepsen og Mette Helberg

Arrangørens kontaktinfo

Dansk IslandshesteforeningSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Mødested/startsted

KompedalLejren
Kompedalvej 13
7442 Engesvang
Danmark Vis på kort Navigér hertil