Tvisturs DRL-Påskestævne 2015

Torsdag den 2. april 2015

Invitation til Påskestævne 2015

Som noget nyt i år, skyder Tvistur stævnesæsonen i gang med et DRL-påskestævne. Stævnet bliver afholdt den 2. april 2015 på Nordjysk Ridecenter, som Sport B, C og D stævne og er kun for Tvistur-medlemmer. Er du ikke medlem af Tvistur kan du indmelde dig på SPORTI.

Stævnet starter kl. 9.00. Der er dommermøde kl. 8.30 og ryttermøde kl. 8.45. Check-in fra kl. 7.30 og senest en time inden din første klasse starter. Bixen vil holde åbent under hele stævnet.

Der rides efter FIPO-reglerne samt ’Regler for stævneridning i Danmark’. Der rides på Danmarks flotteste 250 m. ovalbane.

Der er mulighed for opstaldning i boks pris kr. 200,-. Hingste skal stå i boks. Desuden er der mulighed for at lave folde pris kr. 100,-. Medbring selv hegnsmateriale.

Følgende klasser vil blive udbudt:
Sport B – 4.2, 5.2, T3, T4 (DRL)
Sport C – 4.3, T5 (DRL)
Sport D – 4.5, 4.5J, T.8, T.8J

Alle rides med flere ekvipager på banen.
4.5 og T.8 opdeles i senior/junior klasser. Man er junior til og med det år, man fylder 15 år.

Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder, at alle ryttere i skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening. Læs mere om reglerne og hvordan du får licens på DI.

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere.

Max 60 deltagere, efter først til mølle princip. Kun én hest pr. rytter. Hvis man ønsker at deltage med flere heste, kan disse ekvipager komme på ventelisten indtil sidste tilmeldingsfrist, og der fyldes op til stævnet er fyldt. Det er 2. prioriteten der kommer på ventelisten.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises afstamningsattest og vaccinationskort eller stævnepas, og tro- og loveerklæring afleveres.

Tilmelding via www.sporti.dk. Tilmeldingen åbner søndag d. 15. februar kl. 17.00 og lukker søndag d. 1. marts. Startgebyr er kr. 425,-. Herefter kan man ikke regne med at kunne ændre klasse/volte eller få refunderet startgebyr uden (dyr)lægeerklæring. Foreløbig tidsplan kan findes på www.tvistur.dk minimum en uge før stævnet.

Intet stævne uden hjælpere, derfor opfordrer vi alle til at melde sig som hjælpere, men alle ryttere må desuden forvente at blive sat på enkelte hjælperopgaver. Hjælpertilmelding foregår nederst her på siden.

Yderligere oplysninger fås hos Andreas Hejndorf (andreas@hejndorf-foto.dk) eller Henriette Mallin (hmallin@live.dk).

Vi glæder os til et hyggeligt stævne.

Mange hilsner Tvistur
Sigrid Moesgaard Larsen, Henriette Mallin & Andreas Hejndorf

Arrangørens kontaktinfo

TvisturSe arrangørklubben på SPORTI

Rideklubben Tvistur

Mødested/startsted

Nordjysk Ridecenter
Flødalsvej 30
9230 Svenstrup J
Danmark Vis på kort Navigér hertil