FAXI: Junior/ungdomskursus i Gæðingakeppni

21. - 22. marts 2015

Junior/ungdomskursus i Gæðingakeppni
Den 21-22 marts 2015, i Vipperød

Opdatering 04-03-2015:
Tilmelding nu åben for alle fra 13 år og op - også dem der ikke er medlem af FAXI.

Kurset henvender sig til junior og ungdomsrytter, i alderen 14 – 21 år som gerne vil dygtiggøre sig inden for Gæðingakeppni konkurrencer, som vinder mere og mere frem her i Danmark :-)

Kurset holdes på Faxi's bane, Asmindrupvej 100, 4390 Vipperød og nabo ridehuset, som vil være vores primære ridested. Vi bruger banens folde og P-plads til heste og trailere. Deltagerne kan overnatte på nærliggende skole, hvor der sørges for forplejning.

Kurset starter lørdag den 21. marts kl. 12 og slutter søndag den 22. marts omkring kl. 17.

Til at undervise har vi været heldige at få en aftale med Line Kaae, som gennem de sidste 16 år har arbejdet med heste i Danmark og i Island. Line har mange års erfaring med tilridning, træning og konkurrenceridning, ligesom hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013. Siden Line fik sin eksamen, har hun dømt flere store stævner, bla. udtagelsesstævner i Island til Landsmòt og Test Event (Nordisk Mesterskaber) i Gæðingakeppni 2014.

Line har undervist i mange år, og sørger hele tiden for at optimere sig selv som rytter og underviser. Dette gør hun bla. ved at være elev på Gait Academy uddannelsen. I sin undervisning lægger Line stor vægt på, at samspillet mellem hest og rytter er positivt, og at tingene ikke gøres mere komplicerede end de er. Grundridning og stabilitet sammen med det at ride hesten fremad, således at rytter og hest præsterer bedst på konkurrencebanerne, er nogle af de ting Line går meget op i.

• Pris for FAXI medlemmer kr. 1.000,- som dækker fold, ridehus, underviser, 2 x frokost, aftensmad og morgenmad + lidt til eftermiddagene. Pris for ikke-medlemmer er kr. 1.200,-.

• Der skal medbringes mad til hesten til hele weekenden samt div. Dækkener efter behov.

• Der skal medbringes soveting, varmt tøj, toiletsager m.v.

Tilmelding fra 10. februar til 8. marts 2015 via SPORTI.

Spørgsmål og information; henvendelse til Nete Jørgensen, på mail: njhc@post1.dknet.dk / mobil 40 75 07 33

Arrangørens kontaktinfo

Faxi Islandshesteklub



Se arrangørklubben på SPORTI

FAXI

Mødested/startsted

Faxi's bane
Asmindrupvej 100
4390 Vipperød
Danmark Vis på kort Navigér hertil