Hekla: Vejl. kåring

Søndag den 5. april 2015

Åben for alle

Her er muligheden for at få en kvalificeret bedømmelse af din kåringshest. Det får du nu mulighed for nu. Søndag d. 5 april kommer William Flügge til Hekla. William er Avlsformand og avlsdommer i DI, og er et kendt ansigt til kåringerne. William er en meget erfaren dommer og en rigtig god formidler.

Man kan tilmelde sig enten bygningsbedømmelse separat eller en fuldkåring med både bygnings og ridebedømmelse. Man kan tilmelde både hopper, hingste og vallaker. Der er ingen alderskrav til hestene, dog skal hesten være minimum 4 år, for at få en ridebedømmelse. Bygningsbedømmelserne vil finde sted i ridehallen, mens ride bedømmelserne finder sted på ovalbanen.

William vil først selv gennemgå hesten, lave sin bedømmelse, og derefter vil ejer og evt. tilhørere få en tilbagemelding på bedømmelsen og mulighed for at stille spørgsmål. Så dette er ikke blot et stykke papir med tal, du får ord og lærdom med på vejen.

Man opstiller selv hesten og mønstrer den for hånd både i skridt og trav. Der er ingen undervisning i opstilling, mønstring eller i fremvisning under rytter. William vil dog helt sikkert give et par gode råd med på vejen, og han vil give instrukser til de ryttere der skal ride deres heste, hvad han ønsker at se på dagen. Man har max 10 langsider til ridebedømmelse.

Der er i alt plads til 10 heste til bygningsbedømmelse og i alt 10 heste til ridebedømmelse. Prisen er kr. 300,- per del.

Ønsker du at være med på ”en kigger”, koster det kr. 50,-.

Der er mulighed for at lave kaffe og te i rytterstuen, mens frokost medbringes for egen regning.

Der er mulighed for fold til din hest. Husk foldredskaber. Der er også mulighed for spiltov i siden af ridehuset eller boks. Husk spand til vand.

Leje af boks: kr. 200,- Husk at fjerne klatter.

Leje af spiltov: kr. 100,- Husk at rydde op efter dig selv og din hest.

Tilmelding er bindende. Deltagergebyr refunderes ikke ved framelding, medmindre vi kan afsætte pladsen til en på evt. venteliste.

Vi forbeholder os ret til at aflyse arrangementet ved for få deltagere, så refunderes tilmeldingsgebyret minus gebyret til Sporti.

Tilmelding sker via SPORT. Sidste tilmeldingsdag er den 15. marts eller når der er fyldt op.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden kurset.

Tidsplan vil blive udsendt til alle deltagere ca. 1 uge før arrangementet.

Kontakt; rikke@os-madsen.dk eller 21241332. 

Mødested/startsted

Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil