Kjarni Stævnetræning

Lørdag den 20. marts 2010

Kjarni inviterer til stævnetræning i samarbejde med Trine Lassen. Formålet med stævnetræningen er at blive klar til stævnesæsonen for både hest og rytter. Måske har du besluttet dig for at rykke en klasse op og er lidt i tvivl om du og din hest er klar, eller er i tvivl om din hest øger tilstrækkeligt eller du vil måske have feed back på dit 4.1 – program og have finpudset din T1. Vi har også reserveret enkelte pladser til dig, der ikke har redet stævne før og vil prøve de lette klasser.

Vi holder stævnetræning i Barthehus Ridecenter , Fredtoftevej 1, 2980 Kokkedal i ridehus på 20 x 60 m. Lørdag den 20. marts 2010 kl. 9:00 til ca. 17:00. Vi starter i rytterstuen kl. 9:00 med 45 min. indlæg fra Trine. Selve stævnetræningen starter kl. 10:00. Man kan melde sig til både en tölt- og en gangartsklasse.

Töltklasserne rides om formiddagen og gangartsklasserne om eftermiddagen. Vi tilstræber at slutte ved 17-tiden. Der er mulighed for at lave en stævnefold til din hest, så du kan komme ind og se de andre ryttere og lære af Trines kommentarer. Du skal ikke tage wrap med til din hest – det får du af os. I frokostpausen kan du købe mad og drikke og kaffe/the og kage om eftermiddagen.

Du tilmelder dig via SPORTI fra den 22. februar 2010 kl. 8:00 indtil den 10. marts, hvor vi lukker tilmeldingen. Det koster kr. 275,- og der er plads til max. 36 ryttere. Husk vandspand og eventuelt stævnehegn. Der er maksimalt plads til 6 ekvipager i klasserne T.8 og 4.5.

Der er check-ind fra kl. 8:00

Ved tilmelding til arrangementet har du mulighed for at tilkøbe et års medlemskab af Kjarni (kr. 100,-).

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER

Hilsen Kjarni
www.teamkjarni.mono.net

Arrangørens kontaktinfo

KjarniSe arrangørklubben på SPORTI

Kjarni Islandshesteklub

Mødested/startsted

Barthehus Ridecenter
Fredtoftevej 1
2980 Kokkedal
Danmark Vis på kort Navigér hertil