Geysir Masters BCD-stævne

19. - 20. september 2015

Åbent klubstævne på Hedeland

Geysir inviterer til Geysir Masters BCD-stævne

Stort og hyggeligt stævne afvikles på Hedeland 19. og 20. september 2015; og Geysir byder velkommen på Hedelands 250 m ovalbane. Der rides efter FIPO med danske særregler. Ved ankomst skal der forevises gyldig vaccination og stambog/hestepas.

Tilmelding åbner 17. august kl. 20.00 for medlemmer af Geysir, og den 19. august kl. 20.00 for alle andre, og lukker når stævnet er fyldt op, dog senest 13. september. Såfremt tilmelding bliver fyldt op, oprettes en venteliste.

Der rides udtagelser formiddage og finaler eftermiddage. Til højest placerede Geysirklubmedlemmer i hver klasse, vil der være gravede plaquetter - så skynd dig og meld dig ind i klubben og vær med i konkurrencen, og du deltager desuden til reduceret pris som medlem. Plus du får mulighed for at deltage i de andre klubarrangementer og bruge ovalbanen opå Geysirsletten.

160 starter i følgende otte klasser

  • B-klasser (DRL): T3, T4, 4.2, 5.2
  • C-klasser (DRL):T.5, 4.3
  • D-klasser: T8, 4.5

Der rides B-finaler i klasser med flere end 15 startende ryttere i indledende ridt. Skulle der være klasser hvor der ikke rides A-finale, bliver der uddelt rosetter på baggrund af karaktererne fra indledende ridt.

Pris for deltagelse i tölt- og gangartsklasser

  • Grundgebyr 175,-
  • For ikke medlemmer 200,- pr. start
  • For Geysirmedlemmer 150,- pr. start
  • Husk at alle skal have betalt DI-rytterlicens
  • Fold 150,- skal ryddes efter brug, ellers gebyr på 300,-

Tro- og love og rytterlicens
Det er rytternes ansvar de ved tilmelding, har rigtig rytterlicens, i forhold til de klasser de tilmelder sig i, og man ved tilmelding afkrydser at man opfylder Tro- og Loveerklæringen fra DI.

Dette er også vigtigt
Husk gyldigt vaccinationskort jf. de på tidspunktet gældende regler. Vær venligst opmærksom på, at man ikke kan komme til start, hvis tingene ikke er i orden.

Dommerteam, program og start- og hjælperlister
Vi har skaffet et dygtigt dommerteam til stævnet, disse er: Charlotte Helsø, Anna Worm, Stine Nielsen og Romi Royé, Annette Kaas,, Christel Konnerup.

Program offentligøres på www.geysirnyt.dk i ugen op til stævnestart. Startlister offentligøres senest en time før starter, og opslås på stævnepladsen, hold øje med startlisterne, hvis der er frameldinger på dagen, rykker vi op.

Ved tilmelding skal du påtage sig en hjælpetjans. Hvis man er forhindret i at hjælpe, skal man selv sørge for en afløser. Hjælperliste offentliggøres på www.geysirnyt.dk.

Indtjek
Fredag fra kl. 18:00 til kl. 20:00 Lørdag fra kl. 07:00 eller efter aftale på stævneindtjekker Mette, tlf. 22 18 18 54. Stævneleder Annie Rasch tlf. 26 19 57 50.

Mad, overnatning og fest på stævnepladsen
Der er cafeteriavogn med et bredt udvalg af mad og drikke, så behøver I ikke komme sultne fra stævnet.

Deltagerne er velkomne til at holde fest lørdag aften på eget initiativ og ansvar. Stævnepladsen efterlades i pæn og ordentlig stand; dvs. I skal rydde op efter jer. Overnatning er også mulig på anvist plads i enten eget telt eller campingvogn - og sker på eget ansvar. Overnattende heste skal være under opsyn.

Framelding
Ved eventuel framelding skal dyrelægeerklæring fremvises for tilbagebetaling af startgebyr.

Vi glæder os meget til at se jer og håber på et rigtig hyggeligt stævne.

De bedste hilsner
Stævneudvalget i Geysir. www.geysirnyt.dk

Arrangørens kontaktinfo

GeysirSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226 a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil