Hekla: Råbjerg Miletur 2015

5. - 6. september 2015

Så er der atter tid, hvor Hekla indbyder til den årlige Råbjerg Mile tur.

Vi starter fra Gårdbogård ved Ålbæk lørdag den 5. september kl. 10.00. Vi rider hele dagen i et af vore skønneste naturområder.

Vi holder frokostpause kl. 13 ved Råbjerg Miles Parkeringsplads, hvor vores medbragte madpakker bliver bragt ud til os. ( der kan købes øl og vand - husk småpenge)

Som noget nyt er det muligt kun at deltage i rideturen, og der vil endvidere blive lavet en kortere rute ca 16 km. Ryttere, der har tilmeldt sig den korte tur, samles på Råbjerg Miles parkeringsplads kl 13, og rider, når frokosten er overstået, den modsatte rute (med guide). Når rytterne fra den korte tur afslutter turen, er der mulighed for at lukke hestene i fællesfold, hvorefter vi vil være behjælpelige med transport til Råbjerg Miles parkeringsplads for at hente trailere, om nogen skulle ønske dette.  

Om eftermiddagen er Hekla vært med varm kakao og hjemmebagt kage - vi håber nogle melder sig til at bage (på forhånd tak).

Din hest kan overnatte i fold på Gårdbogård. Du kan vælge fællesfold eller selv lave en fold. Tag selv hegn med – der er strøm på hovedtråden.

Du kan overnatte på Drengeborg, hvor der lørdag aften bliver serveret lækker aftensmad. Drikkevarer må ikke medbringes – men kan købes til rimelige priser.

Søndag morgen er der morgenmad, hvorefter alle deltager i oprydningen – så alle kan være klar til at ride kl. 10. Søndagsturen er en tur i roligt tempo, der afsluttes ved middagstid.

Prisen for ridetur og overnatning incl. aftensmad lørdag og morgenmad søndag er kr. 350,00 - børn til og med 12 år kr. 250,00.

Pris for ridetur alene er 100 kr

Det er muligt at ankomme fredag efter kl. 18 – efter aftale – dette koster ekstra kr. 75,00 incl. Morgenmad. Max antal deltagere 70 personer.

For at gøre turen så god som muligt, er der nogle få regler:

  • Hesten skal være i form til den tur, du ønsker at ride.
  • Der rides i grupper med hver sin turleder. Alle rider efter turlederens anvisning. Du kan ved tilmelding give besked om, hvilket hold du ønsker at ride på.
  • Der rides med ridehjelm.

Kørselsvejledning: Sidste afkørsel i rundkørsel i Ålbæk, kør ad Centralvej ca. 3. Km. , drej til venstre ad Gårdbovej og følg de opsatte skilte.
- Gårdbogård, Gårdbovej 300, 9982 Ålbæk.
- Drengeborg, Blåbærvej 69, 9982 Ålbæk

Tilmelding senest den 15. august 2015 på SPORTI.

Har du spørgsmål kan du ringe til Gitte Gudiksen, tlf. nr. 60739407

Mødested/startsted

Gårdbogård
Gårdbovej 300
9982 Ålbæk
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Kort tur starter på Råbjerg Miles P-Plads