Aska: Hjardemål Klitplantage, Thy weekendtur

22. - 23. august 2015

Første weekendtur i ASKA er nu planlagt og finder sted lørdag d. 22. og søndag d. 23. august 2015 i Hjardemål Klitplantage i Thy. Vi har base i et sommerhus i Hjardemål og mødes enten fredag aften eller lørdag morgen. Selve rideturen starter lørdag kl. 10.

Vi holder flere småpauser undervejs og tempoet bliver middel, som vi tilpasser til hvor tungt underlaget er. Hestene skal være skoede og i middel/god form for at turen bliver en rigtig fornøjelse og som rytter behøver du ikke have meget erfaring med lange ture, men have lyst og mod på det.

Efter lørdagsturen på 25-30 km er der i sommerhuset i Hjardemål tid til eftermiddagshygge med kaffe og lidt mundgodt eller har man lyst til et varmt bad, så ligger Vigsø Feriecenter kun ca. 8 km væk med badeland og spa. Aftensmaden tager vi på Østerild Kro. Der er mulighed for at otte personer kan overnatte i sommerhuset/hytte ved sommerhuset efter først til mølle princippet, du kan sove i eget telt eller hestetrailer ved sommerhuset, overnatte i et nærliggende sommerhus med plads til seks personer eller du kan booke et enkeltværelse eller dobbeltværelse på Østerild Kro til henholdsvis 525 eller 755 kr. Det er også muligt at flere deltagere lejer et feriehus (6 personer) i Vigsø Feriecenter fra fredag til søndag for ca. 1800 kr. Hvis du ønsker at overnatte på Østerild Kro eller Vigsø Feriecenter, så skal du selv booke og afregne direkte der.

Søndag spiser vi fælles morgenmad ved 8.00 tiden, før vi rider kl. 10. Vi tager en tur på ca. 15 km. Der er indlagt en formiddagskaffepause og vi vender tilbage til Hjardemål omkring kl. 14. Der venter en god frokost og kaffe med kage, inden vi pakker sammen og drager hjem ca. kl. 16.

ASKAs Turudvalg - Connie Tømming, Christina Berthelsen og Christina Aabo - står for planlægningen og afviklingen af turen og har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os. Der er en mere detaljeret turbeskrivelse på ASKAs hjemmeside: www.aska-islandshesteklub.dk

Når du tilmelder dig, så angiver du dit ønske til overnatning og så laver vi en plan for hvem, som overnatter hvor, som vi aftaler med alle deltagere.

Pris: 550 kr.

Tid: Ankomst fredag aften d. 21. august efter kl. 16 eller lørdag d. 22. august inden kl. 9.00 og afslutning søndag d. 23. august 2015 ca. kl. 16.

Sted: Klitvejen 16, Hjardemål, 7700 Thisted.

Kontaktperson: Christina Aabo, telefon: 9955 7561 eller e-mail: chraa@dongenergy.dk

Inkluderet i turens pris:

  • Morgenmad, frokost, kaffe/eftermiddagssnack og aftensmad lørdag
  • Morgenmad, formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe søndag.
  • Gratis overnatning i sommerhus til de hurtigste eller telt/trailer.

Ikke inkluderet i turens pris:

  • Natmad fredag, som vi arrangerer, når vi ved hvor mange, som ankommer fredag.
  • Drikkevarer som øl og sodavand, der kan købes hele fredag, lørdag og søndag til ASKA klubpriser.
  • Drikkevarer til middagen lørdag aften, som købes på Østerild Kro.
  • Overnatning i enkelt- eller dobbeltværelse på Østerild Kro eller Vigsø Feriecenter fredag/lørdag og lørdag/søndag afhængig af ankomsttidspunkt.

Der skal rides med ridehjelm og der rides på eget ansvar.

Arrangørens kontaktinfo

AskaSe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Klitvejen 16
7700 Thisted
Danmark Vis på kort Navigér hertil