Bjarmí Isheste Eventstævne 2015

12. - 13. september 2015

Det er med stor glæde at Bjarmí Isheste endnu engang kan invitere til Eventstævne på Gl. Klitgaard Camping – denne gang d. 12.-13. september.

Sidste år blev stævnet afholdt under stormende vinde og silende regn. Men de seje ryttere og et trofast støttende publikum trodsede de ærgerlige vejrforhold, hvilket resulterede i en rekord stor indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse, nemlig hele 50.087,14 kr. Det betyder at vi nu samlet set, at vi igennem de seneste år, har doneret over 100.000 kr. til velgørende formål indenfor bekæmpelsen af kræft. Det er vi utrolig stolte over, og vi håber derfor at I igen i år har lyst til at vi gør det igen.

 • Der kan startes i følgende klasser T.8 senior, T8 junior, T.7, T.4, T.3, 4.5 senior, 4.5 junior, 4.3, 4.2 og øltölt.
 • Konkurrencerne vil blive redet efter gældende FIPO reglement, med danske særregler. Husk tro/love erklæring!
 • Da vi anvender DI’s dommere, kræver det rytterlicens at deltage til stævnet. Stævnet udbydes som et D-stævne og kræver derfor et D-licens, som for DI medlemmer koster 110 kr. og for ikke DI medlemmer 160 kr. Det er derfor muligt at deltage til stævnet selvom man ikke er medlem af DI. Rytterlicensen kan købes på http://www.sporti.dk/club.php?id=128
 • Der vil være plads til 90 ekvipager til stævnet og maks. 30 i hver klasse. Det vil være efter først til mølle princippet og der vil blive oprettet ventelister til klasserne om nødvendigt. Husk maks. to heste pr. rytter!
 • Der vil blive lavet både A og B finaler i klasser med 15 ekvipager og derover, og kun A finaler i klasser med mindre end 15 ekvipager. Er der dog tilmeldt 6 eller derunder i en klasse, så rides den som direkte finale.
 • Øltölt kræver ikke rytterlicens og må rides udover det tilladte antal klasser som FIPO anviser (Forbehold for aflysning, hvis for få tilmeldte)!
 • Det koster 465,00 kr. inkl. Sporti gebyr at deltage i stævnet. Prisen er inklusiv fold – men husk selv at medbringe foldmaterialer og overnatter din hest på folden, SKAL der være tilsluttet strøm til hegnet! Der er mulighed for at leje boks, vi dog kun et begrænset antal, så dette bliver efter først til mølle princippet – hingste har dog første prioritet da de skal stå i boks. Pris for boks er 500,00 kr.
 • Vi ønsker gerne hjælp til dommer sekretærer, så skriv endelig på tilmeldingen om I ønsker at hjælpe. Husk ingen stævne uden hjælpere!
 • Der vil blive arrangeret fællesspisning lørdag aften med lækker treretters buffet fra Løkken Badehotel.
  Menuen er følgende:
  Forret: Fiskefad med diverse forskellige fisk med dertilhørende brød og smør
  Hovedret: Kyllingespyd, krydderstegt svinekam, urtestegte kartofler, 2 slags salat, pastasalat, rissalat, 2 slags dressing, brød og smør
  Dessert: Choko/orange kage og frisk frugt
  Alt dette fås for kun 140 kr pr. person! Vi håber på mange vil deltage, så vi kan få en forrygende og hyggelig aften i dejligt selskab.
  Husk at tilvælge dette ved Sporti tilmelding!
 • Der er mulighed for at campere på campingpladsen samt leje af hytter og dette kan du læse mere om på campingpladsens hjemmeside: gl-klitgaard.dk
  Al booking af overnatning foregår ved direkte henvendelse til campingpladsen v. Helle Kallmayer på tlf. 29 28 69 39
 • På campingpladsen er der mange sjove aktiviteter for børn såsom mini-zoo, legepladser, hoppepude og meget mere, så der vil være aktiviteter for hele familien!
 • Tilmeldingen starter søndag d. 9 august kl. 20.00 og lukker igen søndag d. 30. august kl 20.00 eller når det maksimale antal deltagere er nået.
 • Lad madpakken blive hjemme, for vi har endnu engang stablet et forrygende cafeteria på benene med masser af lækkert mad!
 • HUSK at dit hestepas skal være opdateret med de nye medicinsider og at din hest SKAL være passet med vaccinationer i henhold til regler for stævneridning i Danmark!
  Ellers bliver vi nødsaget til at afvise hesten ved indtjekning.
 • Det vil være muligt at komme fredag, hvor ovalbanen ligeledes vil være åben til afprøvning. Tidsrummet for at tjekke ind og ovalbanens ”åbningstider” vil blive udmeldt i ugen op til stævnet.
 • Startlisterne vil blive hængt op senest en time før klassens start. Husk at tjekke for eventuelle ændringer og hold dig klar i god tid.

Vær opmærksom på nedenstående:

Efter 30/8 2014 refunderes startgebyr m.m. kun, ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring.

Spørgsmål vedr. stævnet rettes til Nikolai Svalebæk på tlf. 31 42 30 40 eller e-mail info@bjarmi.dk

Stævne programmet vil blive lagt ud i ugen op til stævnet bl.a. på vores facebook-side (facebook.com/bjarmi.heste) og på www.bjarmi.dk

Arrangørens kontaktinfo

Bjarmí Isheste


Mødested/startsted

Gl. Klitgaard camping og Hytteby
Lyngbyvej 331
9480 Løkken
Danmark Vis på kort Navigér hertil