Det Sjællandske Bededagsstævne

30. april - 1. maj 2010

Der er lukket for tilmelding, da både deltagerliste og venteliste er fyldt op!

Så åbner vi for tilmeldingen til Det Sjællandske Bededagsstævne 2010. Mange gode kræfter fra klubber på hele Sjælland står bag – så vi skal nok få et par gode dage sammen.

Det kommer til at foregå bededag fredag den 30.04. og lørdag den 01.05.2010 og det sker naturligvis på DIs center HEDELAND, Stærkendevej 226 a, 2640 Hedehusene. 250 m. bane.

Støt op om det Sjællandske arrangement. Skal Du ikke ride – eller får du ikke plads, så kom som tilskuer eller hjælper – nu må vi vågne også her på den østlige side af Storebælt, inden det hele forsvinder under os.

Vi rider udtagelser om fredagen og finaler om lørdagen. Kun klasser med mindst 20 startende afvikles med både A og B finaler – og kun klasser med mindst 10 junior/ungrytter deltagere rides som selvstændige klasser. Der er sløjfer til finaledeltagerne i hver klasse.

Der rides efter gældende RID.

Stævnet har DRL status og tæller desuden til ISHESTELIGAEN, SOM NU OMFATTER 12 RÆKKER FORDELT PÅ 8 FORSKELLIGE KLASSER, da 4.2, 4.5, T3 og T8 har selvstændige junior/ungrytterklasser. Der er altså kvalifikationspoint på spil i alle klasser.

Der vil være 2-3 ryttere på banen af gangen i alle klasser, undtagen 5 gang, der rides som 5.1.

160 starter (1 klasse = 1 start) - tilmelding foregår efter først til mølle princippet – dog således, at:

Arrangørerne forud for tilmeldingsstart har reserveret pladser til heldagsmedhjælperne – det antal der udbydes vil derfor være lidt mindre.

Der tilstræbes flg. antal starter i de udbudte klasser:

  • 4.2: 15-18,
  • 4.3: 12-15,
  • 4.5 12-15,
  • 5.1: 9-12,
  • T2: 9-12,
  • T3: 15-18,
  • T5: 12-15.
  • T8: 12-15

total ca. 160 starter.

Dommere er: Karin Hassing, Anja Fabrin, Trine Rozetsky Lassen, Lise Galskov eller Pia Hansen, Kit Korsgaard, Charlotte Nielsen, Sussie Riis og Lea Kaagaard Hansen. Der er hårdt pres på dommerne, ikke mindst omkring bededag, hvorfor der vil være ændringer i dommerbesætningerne mellem udtagelse og finaler. Det har vi indhentet dispensation til. Der forventes 5 dommere i alle discipliner.

Stævnet vil starte kl. 9,00, måske lidt før, og blive afviklet med rullende program, således at evt. indvundet tid anvendes. Vi forventer at være færdige fredag ved 18,00 tiden – lørdag lidt tidligere.

Deltagerbetalingen er kun 500 kr. for 2 starter + betalingsomkostninger via SPORTI. 1 start koster 325 kr. Anden betalingsmåde kan ikke anvendes. Venteliste oprettes hvis der er behov. Bliver der ikke plads til ventelisteryttere, tilbagebetales deltagerbetalingen ubeskåret – men der refunderes i øvrigt herudover ikke ved afbud uanset årsag. Ny hest eller ny rytter (ikke begge dele) kan påsættes indtil 16.04, men det kan ikke påregnes, at der herefter kan skiftes klasse eller rytter (dette er en undtagelse fra RID).

Fredag aften afholder de der har lyst en fælles grill aften. Der er salat og brød (og varm grill) men man skal selv medbringe kød og drikkevarer. Aftenen er fælles – og det er alle opgaverne også, incl. oprydning. Vi sørger dog for en grillmester – vi er nok klar ved 19,30 tiden. Pris kr. 50,- per person.

Program udsendes IKKE – men vil fremgå af THORs hjemmeside (www.ishesteligaen.dk) – ca. 1 uge før.

Deltagerbetalingen includerer faste folde med strøm. Man SKAL bruge den anviste fold – ikke den ved siden af eller andre steder. Der skal ryddes for hestemøg, overskydende hø, halm o.s.v. efter brug. Det koster 200 kr. hvis man forlader folden uden den er pænt ryddet.

Bokse a 200 kr. er EXCL STRØELSE OG MAN SKAL MUGE EFTER SIG. Det koster 500 kr. hvis man forlader boks uden den er pænt ryddet.

Hvis der ønskes fold til HINGSTE, vil vi søge at tildele fold uden direkte nabo.…husk derfor at oplyse, hvis du tilmelder en hingst og ønsker fold.

VI BEKLAGER DET ER NØDVENDIGT MED GEBYRER FOR UNDLADELSER; MEN DER ER DESVÆRRE NOGEN DER IKKE FORSTÅR, AT MAN SKAL RYDDE OP EFTER SIG.

Cafeteria på pladsen – så lad madpakken blive hjemme.

ALLE deltagere (de kan afløses af egen hjælper) skal være villige til evt. at påtage sig en tildelt deltidsmedhjælpertjans på dagen – der vil naturligvis blive taget hensyn til, hvornår man skal ride. Man kan komme til at være hjælper enten FØR, EFTER eller INDIMELLEM man selv skal ride – er dette ikke OK, skal man ikke tilmelde sig.....

Se derfor efter på medhjælperfortegnelsen i.f.m. programmet og vær klar til aftalt tid. Bliver man forhindret finder man selv en afløser og giver besked til stævneleder hvem det er.

Man er velkommen til at stille spørgsmål pr. mail finn.ne@gmail.com eller på tlf. 46497909/40271432.

Tilmeldingen starter som anført og slutter når der er fyldt op – dog senest den 01.04.2010.

På vegne af de aktive

Finn Nejstgaard

Lokalklubben THOR,
(officiel arrangør)

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben THOR



Se arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

DIs center HEDELAND
Stærkendevej 226 a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil