Stella: Longeringskursus

Lørdag den 10. oktober 2015

Longeringskursus m. Martina Schmidt
10. oktober 2015 kl. 10.00-16.00
Ridehallen, Bolderslev Rideklub.

Martina Smidt er 34 år gammel og har haft med heste at gøre stort set hele sit liv. Hun har været aktiv konkurrencerytter indenfor dressur i mange år. Hun arbejder kun på hestens præmisser, og arbejder altid hen imod en glad og afslappet hest under træningen. Hun har også haft fornøjelsen af islændere en del år efterhånden, og har både selv ejet en islænder og undervist islænderryttere.

Der er tale om et kursus, hvor det bl.a. handler om at ”komme godt i gang med longering”. Vi skal lære noget om helt basale longeringsprincipper og for dem, der ønsker det, fx lære at bruge dobbeltlonge, pessoalonge og kapsun. Vi starter op med lidt teori, og derefter får hver deltager m. hest 30 min’s undervisning, hvor vi andre kan stå og lytte og lære. Martina medbringer dobbeltlongeudstyr, men den enkelte skal selv medbringe evt. Pessoalonge og kapsun, hvis man ønsker undervisning i dette. Ellers bedes deltagerne medbringe egen grime og trense. Alle kan deltage, også ungheste, som aldrig er blevet longeret før.

Antal deltagere m. hest: max 8.
Antal deltagere u. hest: max 10.

Pris: 350 kr for deltager m. hest, og 100 kr for deltager u. hest. Plus sporti gebyr. Kurset er incl. frokost samt eftermiddagskaffe m. kage. Der er mulighed for boksleje for 100 kr. Tilmelding og betaling sker via SPORTI. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 2.10.2015.

Vi håber at rigtig mange vil melde sig til kurset, så vi kan få en hyggelig og lærerig dag sammen.

Venlig hilsen
Stellas Sportsudvalg

Arrangørens kontaktinfo

StellaSe arrangørklubben på SPORTI

Stella

Mødested/startsted

Bolderslev og Omegns Rideklub
Ringvej 1a
6392 Bolderslev
Danmark Vis på kort Navigér hertil