ASKA: Herretur i ASKA

20. - 22. november 2015

Så har du muligheden for at deltage i ASKA´s første Herretur.

Det er med fornøjelse, at kunne invitere dig til en unik weekend i Mols bjerge, den 20-21-22 november 2015. Du inviteres til et weekend ophold sammen med din hest, din sweater, din lommelærke og en håndfuld unikke mænd.
Ideen er at ride en tur i den smukke natur i Mols bjerge, ride råddent hvis man vil, uden skrigene af de nervøse hestekvinder der ellers høre med til turene. Udveksle opskrifter af udsøgte hjemmelavede brændevin eller prale af årets avl.

Vi skal bo i onkel Knuds hytte på Mols, Fuglsøvej 27 8400 Ebeltoft. Der er plads til 12 pers , så først til mølle. Her kan vi lave folde udenfor til hestene, vand og strøm er på stedet.
Medbring Wrap eller hø/kraftfoder til din hest, samt en spand og hegns materiale. Hestene kan ikke komme indenfor, så et dækken er en god ide.

Vi skal leve godt, holde varmen, ride i fantastisk natur og bruge en weekend sammen med en flok hyggelige mænd og heste.

Vi mødes fredag eftermiddag, bygger folde og bliver indkvarteret.
Kl 18.30 er der aftensmad ala Sea autum, frisk bagt groft brød med smør og salt, samt oste og pølsebord.
Morgenmad kl 9.00 hvorefter vi rider ved 10 tiden en tur på 4-5 timer. Bjergene i Mols kræver heste i nogenlunde form !
I terrænet vil vi til frokost mødes med suppevognen, der servere koldt og varmt.
Middag i onkel Knuds hytte kl 18.00
Morgenmad søndag kl 9.00 derefter rider vi en kortere tur. Ved 13.00 tiden hjælpes vi ad med oprydning, hvorefter der serveres et par hotdogs til at køre hjem på !

Prisen for hele weekenden er 800 kr. Medbring vin og øl, samt de små frække til inderlommen. Der vil i prisen være pause øl og cognac til kaffen.

Tilmelding via SPORTI.

Husk, at I skal melde jer ind i ASKA. Det koster 180 kr.

Med venlig hilsen
Rolf Aabo
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Fuglsøvej 27
8400 Ebeltoft
Danmark Vis på kort Navigér hertil