Heklas Junior stævne 2010

Søndag den 18. april 2010

Kun for medlemmer af lokalklubben Hekla

Stævnet afvikles på Heklas adresse i ridehallen(20x40), Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev.

Stævnet afholdes den 18. april 2010 og starter kl. 9:00. Indcheckning kl.8:00 til 8:30. Der vil blive afholdt dommermøde kl. 8:00 og ryttermøde kl. 8:30.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet:
T8, 4.5 og 3Gang. 3-gang er tølt, trav og skridt. Alle opgaver er i valgfrit tempo.
Desuden vil der være 4gænger stafet, flagridt, sodavandstølt, halmballestafet og travløb.

Stævnet er for alle Heklas junior ryttere, og man er junior indtil det 16. år inkl. Du må kun tilmelde dig en tøltklasse og/eller en gangartsklasse samt alle de sjove klasser, som du har lyst til. Stævnet afvikles med Hekla dommere, derfor er rytterlicens ikke nødvendig.

Ved klasser med 6 eller færre tilmeldte betragtes udtagelsen som finale. Klasser med 3 eller færre tilmeldte kan aflyses. Der vil kun blive afviklet A-finaler.

Pris for deltagelse i stævnet: 140,- per ekvipage. Prisen er inklusiv fold - HUSK foldredskaber.

Der er plads til 40 ekvipager og der kan kun tilmeldes én hest per rytter. Såfremt der ikke vil blive fyldt op, vil der blive åbnet for hest nr. 2. Ønsker du at tilmelde dig med hest nr. 2, så skriv det i ”Øvrige oplysninger”. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Tilmeldingen starter den 25. marts kl. 18:00. Ingen tilmelding uden betaling online. Et mindre gebyr må påregnes. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når klasserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Hvis nødvendigt, vil der blive oprettet en kort venteliste.

Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 7. april 2010. Startgebyr refunderes kun efter 7. april ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring. Vi gør opmærksomme på, at administrationsgebyret ikke refunderes. Det er ikke tilladt at sælge sin plads!

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Tro- og love erklæringen kan udskrives fra www.nihekla.dk

Det er tilladt at ride med 4, 2 eller ingen sko på hestene.

Tidsplan og deltagerliste vil være på hjemmesiden fra den 12. april. Der vil ikke blive udsendt program.

Meld dig gerne som dommersekretær - enten på mail christina@hovensgaard.dk, pr. sms 4035 9424 eller skriv det i øvrige oplysninger.

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil