Stemmas træningsstævne

Søndag den 6. marts 2016

 

Et stævne for både garvede stævneryttere og dem som gerne vil ride stævne for første gang.

Sted: Hvidovre-Avedøre Rideskole (HVR), Avedøre Slettevej, 2650 Hvidovre

Tid: Søndag d. 6/3 2015

Indsyning: 9.00-9.30

Oplæg: Starter ca. kl. 9.30.

Ridning af første klasse: ca. kl. 10.30 .

Dagen starter med et oplæg ved FEIF-dommer Jens Krarup.

Vi tilbyder i år to tøltklasser: T.5 (”har prøvet før”) og T.8 (”ny stævnerytter”). Firgangsklassen 4.5 er til nye stævneekvipager og 4.4 til lidt mere øvede.

Udtagelserne vil blive redet i heats med 2 eller 3 ryttere på banen ad gangen. De bedste fem går videre til finale, som rides umiddelbart efter udtagelsen. Præmieoverrækkelse sker efter hver finale. Børn under 13 år rider sammen med ældre ryttere, men konkurrerer mod jævnaldrende med egen præmieoverrækkelse i T.8 og i 4.5!

Vi kårer også ”Årets Debutant”; Det kan være enten rytter eller hest eller ekvipage, som er ny til vores stævnet og gør sig bemærket!

Tak til sponsorerne:

 ”Heri”, “Dyr I Centrum”i Roskilde, Maxøe,  ”Horse House” m.fl.!

Bedømmelser af rytterne vil blive speaket, mens der rides, så vi kan lære af hinanden.

Vi opfordrer igen alle deltagere såvel som tilskuere om at tage ting med til fælles heste-loppemarked i et hjørne af rytterstuen: Den for-lille flyverdragt, den ekstra tøjle eller børneridebuks kan måske få en ny ejer og generere kapital evt. til brug i caféen J

Vi afslutter dagen med evaluering i cafeteriet kl. ca. 16.30.

Idéen med træningsstævnet er, at indføre lidt islandshestekultur på et sted, hvor der ellers primært voltigeres og rides stævner i spring og dressur. Vi vil gerne opfordre flere islandshesteryttere til at deltage i stævner, så meld dig endelig til, hvis du ikke har deltaget i et islandshestestævne før.

Vi opfordrer også til at komme som tilskuer, da man via speakningen kan få indblik i, ”hvad det hele går ud på” i gangartsridning. Vi har i frokostpausen mulighed for at nyde årets ”pausefisk”som absolut viser noget andet end, hvad man ser på ovalbanerne!

Tilmeldingsgebyr 250 kr. pr ekvipage... dvs de første 30 som tilmelder sig. Flere har vi ikke plads til. (Medlemmer af lokalklubben Stemma får 50 % rabat, når de er voksne og for børn 75%,- rabat pr. tilmelding, rabatten tilbagebetales fra Stemma….man  kan blive medlem inden stævnet J)

Spørgsmål på dagen kan stilles til stævneleder Hanne Dueholm på 2227 1496

Praktiske oplysninger: Der er trailerparkering, men desværre ingen mulighed for egentlig opstaldning eller fold til hestene. Hestene kan bindes på en udendørs ridebane.

Vi forventer at hørester og hestepærer mm. fjernes inden afgang; medbring selv hø, sort sæk og vandspand. Undlad at færdes med hestene på græsarealerne ved rideskolen; laver vi huller i den er vi ikke så velkomne igen J.

Vi opfordrer til, at mad og drikke købes i HVR´ s udmærkede kiosk.

Gyldig vaccination og Tro- og love-erklæring skal fremvises ved indsyning.

Vi ses!

Mvh. Stemma, islænderlokalklubben i Hvidovre

Arrangørens kontaktinfo

Stemma



Se arrangørklubben på SPORTI

Stemma

Mødested/startsted

Hvidovre-Avedøre Rideskole (HVR)
Avedøre Slettevej
2650 Hvidovre
Danmark Vis på kort Navigér hertil