Der er lukket for online tilmelding

Sidste frist var søndag den 28. februar 2016 kl. 23:59.

Tvisturs Påskestævne 2016 Sport BCD

Torsdag den 24. marts 2016

Invitation til Påskestævne 2016

Vi gentager successen fra sidste år, og derfor skyder Tvistur stævnesæsonen i gang med et DRL-påskestævne. Stævnet bliver afholdt den 24. marts 2016 på Nordjysk Ridecenter, som Sport B, C og D stævne og er kun for Tvistur-medlemmer. Er du ikke medlem af Tvistur kan du indmelde dig på Sporti.dk.

Stævnet starter kl. 9.00. Der er dommermøde kl. 8.30 og ryttermøde kl. 8.45. Check-in fra kl. 7.30 og senest en time inden din første klasse starter. Bixen vil holde åbent under hele stævnet.

Der rides efter FIPO-reglerne samt ’Regler for stævneridning i Danmark’. Der rides på Danmarks flotteste 250 m. ovalbane.

Der er mulighed for opstaldning i boks pris kr. 300,-. Hingste skal stå i boks. Desuden er der mulighed for at lave folde pris kr. 125,-. Medbring selv hegnsmateriale.

Følgende klasser vil blive udbudt:

Sport B – 4.2, 5.2, T3, T4 (DRL)
Sport C – 4.3, T5 (DRL)
Sport D – 4.5, 4.5J, T.8, T.8J

Alle klasser rides med flere ekvipager på banen.
4.5 og T.8 opdeles i senior/junior klasser. Man er junior til og med det år, man fylder 15 år.

Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder, at alle ryttere i skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening. Læs mere om reglerne og hvordan du får licens på DI.

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere.

Max 60 deltagere, efter først til mølle princip. Kun én hest pr. rytter. Hvis man ønsker at deltage med flere heste, kan disse ekvipager komme på ventelisten indtil sidste tilmeldingsfrist, og der fyldes op til stævnet er fyldt. Det er 2. prioriteten der kommer på ventelisten.

Ved tilmelding vil vi gerne opfordre til at hestens navn kopieres fra Worldfengur af hensyn til indberetning af resultater til ranglisten efterfølgende. Desuden skal I være opmærksomme på at rytterens navn staves korrekt med store og små bogstaver. Husk desuden at hestens FEIFid altid indeholder 10 cifre (Starter med landekode, så årstal).

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises afstamningsattest og vaccinationskort eller stævnepas, og tro- og loveerklæring afleveres. Hvis du er tilmeldt til Sport D med engangslicens, skal der også fremvises dokumentation på denne(kvittering på betaling fra Sporti).

Tilmelding via www.sporti.dkTilmeldingen åbner søndag d. 14. februar kl. 17.00 og lukker søndag d. 28. marts. Startgebyr er kr. 425,-. Ændringer efter sidste tilmeldingsfrist koster 50 kr., og man kan ikke regne med at kunne ændre klasse/volte eller få refunderet startgebyr uden (dyr)lægeerklæring. Foreløbig tidsplan kan findes på www.tvistur.dk minimum en uge før stævnet.

Hvis der i B sport opnås karakterer der kvalificerer til Sport A tilbyder vi oprykning til Sport A om fredagen mod et gebyr på 125 kr.

Intet stævne uden hjælpere, derfor opfordrer vi alle til at melde sig som hjælpere, men alle ryttere må desuden forvente at blive sat på enkelte hjælperopgaver. Hjælpertilmelding foregår nederst her på siden.

Skulle der være nogen som skal ride begge dage, eller som bare har lyst til at overnatte fra torsdag til fredag, tilbyder vi camping. Camping er gratis for alle, men ønsker man strøm koster det 100 kr. OBS: Strømtilslutningen kan ikke trække varmeapparater, så alle apparater over 500W må ikke tilsluttes. Der er mulighed for at tilkøbe spisning torsdag aften for 50 kr., og der sælges morgenmad i Bixen fra kl. 7.00.

Yderligere oplysninger fås hos Andreas Hejndorf (andreas@tvistur.dk) eller Henriette Mallin (henriette@tvistur.dk).

Vi glæder os til et hyggeligt stævne.

Mange hilsner Tvistur

Henriette Mallin & Andreas Hejndorf

Mødested/startsted
Adresse: Nordjysk Ridecenter, Flødalsvej 30, 9230 Svenstrup J, Danmark - [ se kort ]

24. marts 2016

Tvisturs Påskestævne 2016 Sport BCD

Tilmeldingsfrist: 28-02-2016, kl. 23:59

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.