Skári: Familie-camp med bålhygge og rideture

24. - 26. juni 2016

Skári inviterer til Familie-camp fredag den 24. juni til søndag den 26. juni på Lystbæk Lejrplads øst for Lystbækgård og syd for Ulfborg.

Der bliver mulighed for en længere ridetur om lørdagen og en kortere søndag formiddag. Vi rider i det naturskønne Stråsø plantage, Ulfborg plantage og Nr. Vosborg Hede. Fredag aften og lørdag aften vil der være bålmad og hygge, lørdag vil der desuden være morgenmad og frokost, og søndag vil der være morgenmad og farvelsuppe efter rideturen.

Det er intentionen at man kan tage sine børn og mand/kone med - om de er ryttere eller ej - det er ment som en familie-camp hvor der er plads og hjerterum til alle. Blot skal børnene være af en forsvarlig alder og rutinerethed, hvis de rider med på ture.

Vi arrangerer rideture både til dem der vil have en kortere rute i roligt tempo og til dem der ønsker lidt højere tempo og en længere rute.

I den mellemliggende tid, når de fleste er ude at ride, kan de tilbageværende voksne og børn hygge sig i skoven, der er dog ikke legeplads på lejrpladsen.

Man skal selv medbringe, hest, foder, hø, vandingsspand, campinggrej dvs. telt, bestik, viskestykke og drikkevarer. Vi sørger for folde og mad. Der vil være mulighed for at købe øl, vand og vin til aftensmaden. I øvrigt findes der både drikkevand og bade-toiletfaciliteter på lejrpladsen. Hvis man har guitar og sangbog må dette også meget gerne medbringes.

Lystbækgård ligger ved vejkrydset Torstedvej/Kronhedevej. Drej ind ved gården og følg grusvejen mod nord og efter ca. 100 m ligger pladsen til højre for vejen.

Læs om lejrpladsen på: http://udinaturen.dk/facilitet/lystb%C3%A6k-lejrplads/890

Arrangørens kontaktinfo

SkáriSe arrangørklubben på SPORTI

Skari

Mødested/startsted

Lystbæk Lejrplads
Torstedvej
6950 Ringkøbing
Danmark Vis på kort Navigér hertil