Dagfari: Rytteryoga Søs Fejerskov-Quist

Torsdag den 17. marts 2016

Torsdag d. 17/3 kl 18.30 -21.00

Afholdes i Søs’s egne lokaler Farumvej 135, 3520 Farum.

Ryttere på alle niveauer kan forbedre deres ridning ved at sætte fokus på målrettet og funktionel træning af sig selv.

På kurset/foredraget, som består af en introduktion og smagsprøve på hvad du kan opnå i ridningen ved også at fokusere på din egen træning, vil du bl.a. høre om den sidste nye viden og forskning inden for den humane anatomi og hvad du kan bruge det til i din ridning.

Hvad har bindevævet i kroppen for eksempel med ridning at gøre?

Bruger du mon begge dine lunger lige meget, når du trækker vejret, og hvilken betydning kan det have for din krop og din ridning, hvis du ikke gør?

Vejrtrækningens betydning i de forskellige gangarter. Hvordan kan du bruge vejrtrækningen bevidst i ridningen?

Bækken og lændens betydning i ridningen. Hvad har bækken og lænd med sædebenene at gøre, og hvordan ved du, at du har vægten dér, hvor du mener at du har den?

Dette og meget mere vil du stifte bekendtskab med på dette kursus, der består af power-point præsentation, praktiske demonstrationer samt øvelser i små workshop-grupper med forskellige træningsredskaber. Her får deltagerne hurtigt mærket på egen krop, hvor der er ubalancer, og hvor det vil være relevant at træne sig selv for dermed at få maksimal udbytte i ridningen.

Søs Fejerskov-Quist er selv sportsrytter og uddannet idræts- og biologilærer, yogainstruktør, stresskonsulent samt smartcore specialist. Forfatter til bogen ”I balance på hesteryg – vejen til bedre præstationer”.

Pris: 150 kr. for medlemmer af Dagfari og Dyrdilmyri, 200 kr for andre.

Arrangørens kontaktinfo

Dagfari og DyrdilmyriSe arrangørklubberne på SPORTI

Dagfari
Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Farumvej 135
3520 Farum
Danmark Vis på kort Navigér hertil