Fjørdur: ALRID Træningsstævne

30. april - 1. maj 2016

Fjörður byder velkommen til klubbens andet ALRID Træningsstævne. Et Træningsstævne, hvor du har mulighed for at teste dig og din hests grundform, inden det for alvor går løs.

Træningsstævnet er også din mulighed for at deltage og snuse til det at ride et ALRID. Så realistisk og billigt som muligt.

TRÆNINGSSTÆVNET

Du/I er velkommen fra fredag middag til mandag formiddag.

Lørdag udbydes SOLO & HOLD (AL4/AL3) i klasserne A+B.

Søndag udbydes SOLO i klasserne C+D+E.

Du/I kan vælge at deltage i klasserne lørdag/søndag for sig. Helst begge dage!

60 starter per dag, om lørdagen tæller et hold som en start.

Lørdagens bedste samlede resultat vil blive rosettet efter tættets på idealtiden og fejlfri i springene for SOLO og HOLD. Søndagens bedste resultater vil blive rosettet i de samlede klasser C+D+E for SOLO. Det samlede resultat for de 2 dage vil blive præmieret både for SOLO og HOLD. Bedømmelserne vil blive slået op til Rytterfesten lørdag aften og søndag ca. ½ time efter sidste deltager er færdig.

Selvom der er tale om et Træningsarrangement, er det vigtigt, at alle ryttere sætter sig ind i alridreglementet, da vi vil følge reglerne i videst muligt omfang.

Lydighedsprogrammet rides på 20 X 40 meter dressurbane og der er IKKE mulighed for musik eller speak. Gangartsprogrammet rides på 250 meter Ovalbane. Hurtighedsdisciplinen afvikles på Travsporet med 250 meter.

MAD

Fredag er der mulighed for tilkøb af aftensmad.

Der er mulighed for køb af sandwich til frokost ved bestilling inden kl. 09 den samme dag via kontant eller mobilpay. Samme betling gælder kaffe/te/kage/slik/drikkevarer i kiosken.

Medhjælperne vil få udleveret en frokostpose/godt til ganen lørdag og søndag.

 

PRIS per dag:

  1. 150,- for klub Medlemmer

Kr. 200,- for Ikke medlemmer

Kr. 100,- for Rytterfesten pr. person. indeholder 2 slags kød + det løse

Kr. 100,- for manglende Medhjælper

  1. 50,- aftensmad fredag
  2. 25,- per fold og camping for ikke-klubmedlemmer

Der gives ikke refusion på købte pladser. Det er tilladt at sælge din plads til en anden, hvis du sender alle relevante oplysninger om erstatningsdeltager senest søndag den 22. april.

MEDHJÆLPER

Hver deltager stiller med Een medhjælper pr. dag, det er ikke sikkert at vi har opgaver til alle om søndag, men vi vil heller ikke stå og mangle. Man behøver ikke at have det store kendskab til ridesporten for at hjælpe til. Hvis man ikke kan skaffe en medhjælper kommer der et ekstra gebyr på kr. 100,- pr. dag.

Medhjælperen skal helst være over 18 år. Medhjælpere har gratis Camping den/de dage, de hjælper. Rytterfest dog ikke inkluderet. Der godtages ikke sponsorater i stedet for medhjælper og deltagerne kan ikke være hjælper for hinanden.

TILMELDING på SPORTI

AL4 SOLO / HOLD ... 1. - 17. april kl. 23.59

AL3 SOLO / HOLD ... 5. - 17. april kl. 23.59

AL2 SOLO ... 10. - 17. april kl. 23.59

For mere information - http://fjoerdur.dk/index.php/alrid

Mødested/startsted

DCH
Svansøvej 6
7800 Skive
Danmark Vis på kort Navigér hertil