Toppur: Heldagstur i Dollerup

Søndag den 28. august 2016

Søndag d. 28. august 2016, kl. 9.30 mødes vi ved Naturskolen, Ravnsbjergvej 71, 8800 Viborg.

Vi starter med at gøre heste klar og gennemgår kort  vi rider og hvem, som er forryttere og bagryttere. Gitte Juul Quint er forrytter med lokalkendskab. Der er afgang ca. kl. 10.00.

Vi rider i to sløjfer på ca. 10-12 km hver og middagspausen bliver ved trailerne, så det er muligt kun at ride en halvdagstur. Vi rider i et tempo, der passer til underlaget, og der vil nogen steder blive en del skridt, da terrænet er meget kuperet og stierne er smalle og kan være glatte.

Området omkring Dollerup og Hald Ege er meget smukt med både bøge-, ege- og lærkeskov samt et stort hedeområde. Vi har udsigt til den smukke Hald Sø og måske skal vi også lige dyppe hovene i den. På den ene sløjfe kommer vi igennem gammel fredet egeskov, hvor der ligger snoede stammer som naturens egne skulpturer i skovbunden. Vi forventes at være tilbage ved naturskolen ca. kl. 15.

Pris: Ridetur: Kr. 50 pr. ekvipage

Fællestransport: Kr. 250 pr. hest

Tilmelding sker via Sporti senest mandag den 22. august 2016, men dog senest torsdag den 18. august 2016, hvis man ønsker at booke fællestransport. Der skal rides med ridehjelm og der rides på eget ansvar.

Ved tilmelding skal man oplyse navn og telefonnummer på nærmeste pårørende.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Christina Aabo, e-mail: chraa@dongenergy.dk eller mobil: 9955 7561.

På gensyn
På skovtursudvalgets vegne
Christina

Arrangørens kontaktinfo

Christina Aabo



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Naturskolen
Ravnsbjergvej 71
8800 Viborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil