ASKA weekend – Sletten tur

7. - 9. oktober 2016

ASKA weekend- efterårstur til Sletten i Limbjerghytten.

Endelig kan ASKA turudvalg invitere alle til en rigtig fed weekendtur med skønne heste og dejlige mennesker.

Vi skal bo i Limbjerghytten på Sletten, som er en del af et stort sammenhængende naturområde omkring Himmelbjerget. Området er meget varieret og har både gamle løvtræer, nyere bevoksninger med gran og de gamle skovrydninger på Sletten ned mod Julsø, der nu ligger hen som åbne græsområder.

Lørdag aften er der Ryttermiddag og der er lagt op til en hyggelig fest. Såfremt du meget gerne vil være med til middag og rytterfest lørdag aften, og ikke er deltagende i øvrigt, er det muligt at købe en gæstebillet kun til lørdag aften.

Middagen lørdag aften vil være super lækker buffet fra Smageriet i Silkeborg.

Der er ligeledes lagt op til levende musik. Dette kræver, at vi er mange deltagere, så der er nogle at danse med :-)

Turen kræver en hest i nogenlunde form, ligesom du skal være ”selvhjulpen” forstået sådan, at du skal kunne håndtere din hest og være vant til lidt fart. Dermed ikke sagt, at det er en meget hurtig tur, men det er ikke en tur for helt begyndere.

Alle er velkommen, også børn og unge.

Program:
Der er mulighed for at komme allerede fredag ved middagstid med heste, som skal bo meget tæt på Limbjerghytten. (Det er dog først muligt at komme ind i hytten kl. 16.00).

Fredag aften skal alle medbringe en ret til et stort fælles bord, der opfordres til at tænke både i forret, hovedret og dessert, så plejer det at ende med at blive meget alsidigt

Du skal selv medbringe drikkevarer, der kan ikke købes noget på stedet, og der er et stykke vej til Ry, som er nærmeste indkøbssted.

Lørdag er der indlagt en ridetur hvor vi deler os i flere grupper, med max 12 i hver. Vi har stedkendte guider med på turen.

Der er, ved tilmelding, mulighed for at vælge, om man vil ride en kort tur eller en længere tur lørdag. En kort tur vil ca. være 2 timer og retur til Limbjerghytten og spise frokost. Har man lyst til at ride igen om eftermiddagen, er det selvfølgelig også en mulighed. En længere tur vil være ca. 5 timer med pauser og frokost i terrænet.

Lørdag aften – Ryttermiddag

Søndag efter morgenmad, er der planlagt en kortere ridetur om formiddagen, hvorefter vi sammen spiser frokost. Bagefter hjælper vi hinanden med at rydde op efter en forhåbentlig tilbagevendende weekend i Sletten.

Generel info:
Stedet er Limbjerghytten i området ved Sletten, det er en spejderhytte med soverum med 8 pladser i hvert soverum. Der hører et toilet/bad med til hvert rum. Ved tilmelding kan der skrives på, hvem man gerne vil bo med.

Der skal medbringes sengetøj/sovepose.

Til din hest, skal du medbringe hegnsmateriale, spande samt kraftfoder, hvis den skal have det. Du skal ligeledes selv medbringe wrap.

Der skal gøres opmærksom på, at alle rydder deres egne folde for rester af wrap og ”pærer” ligesom det forventes, at alle rydder op på egne værelser.

For at de der ikke selv har trailere og mulighed for at køre med deres heste, vil det blive undersøgt om, der kan laves fælles transport fra Århus Syd, Fløjstrup. Prisen for fælles transport afregnes særskilt. Mere om det, når der er afklaring på behov for det.

Såfremt du har behov for kørsel til din hest, giv besked til Mette Thorndahl på www.aska.mette@gmail.com.

Det er besluttet, at turen skal være åben for alle, men med den fordel at ASKA medlemmer får det lidt billigere.

I prisen for turen:
Overnatning fra fredag til søndag,
Lørdag: morgenmad, frokost og ryttermiddag og fest.
Søndag: morgenmad og frokost
Fold til hesten 

For ASKA medlemmer 875 kr.
For IKKE-ASKA medlemmer 975 kr.
Ryttermiddag (gæstebillet) 250 kr.

Arrangørens kontaktinfo

ASKA TurudvalgSe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Limbjerghytten ved Sletten
Bøgedalsvej 20
8680 Ry
Danmark Vis på kort Navigér hertil