ASKA Herretur i Mols Bjerge

4. - 6. november 2016

Det er med fornøjelse, at kunne invitere dig til en unik weekend i Mols bjerge. Du inviteres til et weekend ophold sammen med din hest, din sweater, din lommelærke og en håndfuld unikke mænd. 
Ideen er at ride en tur i den smukke natur i Mols bjerge, ride råddent hvis man vil, uden skrigene af de nervøse hestekvinder der ellers høre med til turene. Udveksle opskrifter af udsøgte hjemmelavede brændevin eller prale af årets avl.
Vi skal bo i onkel Knuds hytte på Mols, Fuglsøvej 27, 8400 Ebeltoft. Der er plads til 10 pers, så først til mølle.

Vi skal leve godt, holde varmen, ride i fantastisk natur og bruge en weekend sammen med en flok hyggelige mænd og heste.

Program:
Vi mødes fredag eftermiddag, bygger folde og bliver indkvarteret. Kl 18.30 er der aftensmad  

Foldene laves udenfor ved hytten, vand og strøm er på stedet. Du skal medbringe wrap eller hø/kraftfoder til din hest, samt en spand og hegns materiale. Hestene kan ikke komme indenfor, så et dækken er en god ide.

Lørdag er der morgenmad kl 9.00, hvorefter vi ved 10 tiden rider en tur på 4-5 timer. Bjergene i Mols kræver heste i nogenlunde form ! 
I terrænet vil vi til frokost mødes med suppevognen, der servere koldt og varmt. 
Middagen er kl. 18.00 i onkel Knuds hytte.

Søndag er der morgenmad kl 9.00, derefter rider vi en kortere tur. Ved 13.00 tiden hjælpes vi ad med oprydning, hvorefter der serveres et par hotdogs til at køre hjem på!

Turen er åben for både ASKA medlemmer og for ikke-medlemmer.

Prisen for hele weekenden er 675 kr. Medbring vin og øl, samt de små frække til inderlommen. Der vil i prisen være pause øl og cognac til kaffen.

Arrangørens kontaktinfo

ASKA turudvalgSe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Onkel Knuds Hytte
Fuglsøvej 27
8400 Ebeltoft
Danmark Vis på kort Navigér hertil