Fjørdur: Sommerlejr 2016

1. - 3. juli 2016

Sommerlejren 2016

Fredag den 1. til søndag den 3. juli 2016

Sted: Klosterhede Plantage / Brødtrang Lejrskole

Igen i år skal vi på en fantastisk Sommerlejr for klubbens medlemmer med gode rideture og hygge.

Brødtrang er lige os med 8 tdrl., super faciliteter, hestene lige uden for stuevinduet/hyggeterrassen og hurtig adgang til Klosterheden. Vi syntes ikke, vi blev færdige med Klosterhede Plantage, så det er målet for os igen i år. Vi tilbyder mulighed for fællestransport, hvor din hest hentes og bringes.

Du kan enten deltage på hele lejren (fredag til søndag) eller lørdag og søndag.

Hvor: Brødtrang Lejrskole, Vilhelmsborgvej 171, 7620 Lemvig. www.broedtrang.dk

Klosterheden er et af Danmarks største skovområder med hedesletter/ smeltevandsdale, krondyr, bævere og rigt fugleliv. Vi rider ad udvalgte og spektakulære ruter på de godt 60 km ridestier.

Ridetempo: Alle kan være med – junior som senior. Og alle bliver hørt. Vi rider efter klubbens rideregler (se hjemmesiden). De der ønsker det, får mulighed for hurtigere tempi ad alternative stier, hvorefter vi mødes igen og rider videre. Vores forrytter er Verner Bruun (bor i området). Verner har alle sine 8 heste med samt vogn. Så fredag aften og muligvis søndag vil der være mulighed for ikke-ryttere at få en køretur I plantagen. Sidste år nød vi en badetur i Vesterhavet ved høfte Q (godt og sikkert sted at bade) efter rideturene. Så husk badetøj!

Aktiviteter og program: Her er årets mulighed for, at vi kan være sammen, dele rideoplevelser og have familien med. Vi har bestilt supergodt vejr og lægger op til klubstemning og god mad! Medbring selv drikkevarer til hele lejren. Kaffe og te klarer vi! Det er ca.- tider. Vi aftaler nærmere, når vi er på lejren.

Fredag:

Ankomst fra kl. 12

Fællesspisning kl. 18 (medbring til fælles buffet. Ellers fuld forplejning)

Aftenridetur/ Mulighed for hestevognskørsel

Lørdag:

Morgenmad kl. 8-9

Ridning kl. 10-12

Frokost i det grønne (Poul bringer frokosten ud)

Ridning kl. 13-15

Aktiviteter og afslapning

Dinner kl. 19 (Her er din familie og venner velkomne)

Søndag:

Morgenmad kl. 8-9

Ridning kl. 10-12

Vi spiser frokost, og derefter oprydning og afgang - med et på lejrgensyn næste år!

Overnatning: 28 sovepladser fordelt med 3 køjerum med henholdsvis 5, 3 og 2 køjepladser samt 3 køjerum med 6 pladser. Medbring selv linned og sovegrej. Telt eller egen madras er også en mulighed.

Priser:

Voksen kr. 300,-/ Junior kr. 150,- (fredag til søndag)

Voksen kr. 200,-/ Junior kr. 100,- (lørdag til søndag)

Lørdagens festbanket alene er familie/venner velkomne: Voksen kr. 75,- og børn t.o.m. 12 år kr. 35,-.  Maks. plads til 50 i spisesalen.

Fællestransport: Ud- og hjemtransport for kr. 200,- pr hest, der afregnes kontant ved transport. Maks. 8 heste. (sæt X I tilmeldingen).

Prisen er blevet så billig i år fordi bestyrelsen har godkendt ansøgning og betaling af lejen for Brødtrang Lejrskole. Netop for at så mange af klubbens medlemmer som muligt kan være med!

Tilmelding på SPORTI:

Hilsen Sommerlejrudvalget: Lise Lotte, Bettina og Lars

Mødested/startsted

Brødtrang Lejrskole
Vilhelmsborgvej 171
7620 Lemvig
Danmark Vis på kort Navigér hertil