Dagfari/Dyrdilmyri: Springkursus

24. - 26. juli 2016

Sidsel Slot, der har flere års erfaring med springundervisning og egen springning på både islænder (se eks https://www.youtube.com/watch?v=-bsDPAHzzvY ) og pony/hest, afholder et 3-dages springkursus i uge 29/30 fra d. 24. til d. 26. juli.

Har du en drøm om at være med til næste års Alridstævne, de kommende militarystævner på Søborggård i Gilleleje, hvor der faktisk også er en speciel islænderklasse, eller har du blot lyst til at udfordre dig selv og din dejlige islandske hest i bane og senere terrænspringning, så er dette kursus den oplagte mulighed for at få afprøvet, om netop denne disciplin er noget for dig og din hest.

Kurset foregår på Sidsels springbane, hvor der er mulighed for at afprøve forskellige typer af spring, så din hest efterhånden bliver fortrolig med at springe eller evt. blot gå over forskellige spring eller andre udfordringer. Det hele handler om, at du og din hest bliver tryg ved situationen, så det fremtidige arbejde bliver sjovere og lettere for begge parter.

Du får undervisning én gang á ca. 30-40 min hver dag i de tre dage. Den første undervisning starter med lidt teori på banen. Alle har mulighed for at melde sig – begyndere som øvede – og bliver opdelt i grupper efter hvor meget du og din hest kan.

Det er ikke muligt at have hesten opstaldet/på fold, så du kommer bare til den tid du får, men det er selvfølgelig muligt at komme igen/el. før for at se andre få undervisning.

Undervisningen finder sted på Esbønderupvej 77, 3230 Græsted.

Hver equipage skal betale 500kr for kurset.

Sidste tilmeldingsfrist er d. 23. juli. Der kan være max. 12 tilmeldte.

Arrangørens kontaktinfo

Dyrdilmyri/DagfariSe arrangørklubberne på SPORTI

Dagfari
Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Esbønderupvej 77
3230 Græsted
Danmark Vis på kort Navigér hertil