ASKA: Gæðingakeppni-træningsstævne

Lørdag den 24. september 2016

Det er med stor glæde, at ASKA nu kan invitere til Gæðingakeppni-træningsstævne hos Stald Balle ved Mårslet. Stævnet afholdes på Obstrupvej 61, 8320 Mårslet den 24 september og starter kl. 8:00. Indcheckning fredag mellem 18 og 20 og igen fra lørdag kl. 7.30. Man skal, som ekvipage, have tjekket ind senest en time før den første klasse, man skal ride, begynder. Der vil blive afholdt ryttermøde lørdag kl. 8:00.

OBS! Dette er et træningsstævne – både for Jer og for ASKAs stævneudvalg. Det er derfor ikke rangliste eller kvalificerende. Der dømmes af 1 DI dommer: Line Kaae

Der kræves ingen licens!

Stævnet aflyses ved færre end 20 tilmeldinger.

Der udbydes følgende discipliner :

  • GDA (5-gængere)
  • GDB (4-gængere)
  • GDV – let voksenklasse
  • GDY (18 år til og med 21 år)
  • GDT (14 år til og med 17 år)
  • GDC (til og med 13 år)

Husk at rytterens alder følger kalenderåret, og man derfor per automatik fylder år 1/1. Der er kun plads til 30 ekvipager. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen. Der rides på 200 m bane og med en grusvej som passpor.

Tilmeldingen til stævnet sker via SPORTI tidligst fra den 15 juli 2016 kl. 20:00. Et mindre gebyr må påregnes. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når stævnet er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 10 september 2016. Startgebyr mm. refunderes ikke ved framelding. Men det er tilladt at sælge pladsen til anden side - det er kun hest og rytter, der kan ændres - IKKE klassen. Husk at give arrangør besked, hvis pladsen mm. sælges!

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet starte til stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler! Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan samt startlister udsendes ca 1 uge før stævnet. De endelige startlister kan ses på pladsen senest én time før klassens start.

Priser:

  • Startgebyr kr. 290,- per ekvipage
  • Boks inkl. strøelse kr. 300,- Husk at rydde boksen efter din hest, ellers koster det kr. 500,-
  • Fold (der skal til alle folde være tilsluttet strøm, medbring selv hegn og strøm) kr. 20,-
Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Stald Balle
Obstrupvej 61
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil