Klub Langtved: 1-dagsstævne (BCD)

Søndag den 18. september 2016

Søndag d. 18. september 2016 inviterer vi til 1-dagsstævne i Klub Langtved. Stævnet bliver afholdt som Sport B, C og D stævne og er åbent for alle.

Stævnet starter kl. 9.00. Der er dommermøde kl. 8.30 og ryttermøde kl. 8.45. Check-in fra kl. 7.30 til 08.30.

Der rides efter FIPO-reglerne samt  ’Regler for stævneridning i Danmark’. Der rides på en 250 m. ovalbane.

Der er mulighed for opstaldning i boks pris kr. 300,-. Hingste skal stå i boks. Desuden er der mulighed for at lave folde pris kr. 125,-. Medbring selv hegnsmateriale.

Følgende klasser vil blive udbudt:

Sport B – 4.2, 5.2, T3, T4 (DRL)

Sport C – 4.3, T.5 (DRL)

Sport D – 4.5, T.8

Alle klasser rides med flere ekvipager på banen. Der rides kun udtagelser og ingen finaler. Der uddeles sløjfer efter hver udtagelse til de fem bedst placerede.

Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder, at alle ryttere i skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening. Bemærk at det er muligt at købe engangslicens til D-klasserne (4.5 og T.8). Læs mere om reglerne og hvordan du får licens på Dis hjemmeside (www.islandshest.dk)

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere.

Der er plads til max 60 deltagere (ekvipager), efter først til mølle princip. Det er tilladt at deltage med flere heste.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved indtjek skal man forevise hestepas.  Desuden skal man aflevere en underskrevet tro- og loveerklæring.

Tilmelding via www.sporti.dk. Tilmeldingen åbner lørdag d. 13. august kl. 18 og lukker lørdag d. 3. september kl. 18. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at ændre klasser og volter.

Startgebyr for Klub Langtved-medlemmer: 400 kr.

Startgebyr for ryttere, som ikke er medlem af Klub Langtved: 500 kr.

Tilmeldingen er bindende. Bliver man forhindret, er man velkommen til at sælge sin plads, men der kan kun ændres navn på rytter og hest. Ikke klasse eller volte.

Der vil ikke blive oprettet venteliste til stævnet.

Intet stævne uden hjælpere, derfor opfordrer vi alle til at melde sig som hjælpere. Alle ryttere må desuden forvente at blive sat på enkelte hjælperopgaver.

Ved for få tilmeldte, forbeholder vi os ret til at aflyse stævnet.

Vi glæder os til et hyggeligt stævne!

Arrangørens kontaktinfo

Klub Langtved



Se arrangørklubben på SPORTI

Klub Langtved

Mødested/startsted

Langtved Isheste
Dybvadvej 124, Hellum
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil